IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Videón a Thom Browne Z Fold 2 kiadás

Úgy tűnik a Galaxy Z Flip egyedi kiadása nagyon is jó eredményeket produkált: ezért a Samsung legújabb prémium telefonja a Galaxy Z Fold 2 is megkapta a Thom Browne dizájner verziót! A fennkölt stílus kedvelői előnyben…

A dél-koreai technológiai cég újfent társult a New York-i divattervezővel, Thom Browne-nal, hogy létrehozzanak egy igaz még drágább, de annál is egyedibb prémium stílussal ellátott Galaxy Z Fold 2 kiadást, az abszolút legjobbra vágyóknak!

A Samsung kis egyperces “filmje”, amit az Egy sztori szimmetriában címet kapta inkább egy bizonyos életérzést próbál eladni, nem annyira a Z Fold 2 csúcstelefonra fókuszál. Nem arról akar meggyőzni, hogy Galaxy Z Fold 2 vásárolj hanem, fektess be az egyedi “életérzésbe”. Igazán szürreális képi világgal és dallammal próbálja befészkelni magát szívünkbe, szinte már Apple-ös stílussal. De azért meg kell hagyni, a divattervező elgondolásával elég impozánsra sikerült maga a készülék is.

Azonban a külcsín nemcsak magára a Z Fold 2 készülékre értelmezhető, hanem a különkiadás teljes dobozát és annak tartalmait is “bekebelezi”. Mivel ugyanilyen stílusvilággal megkapjuk a Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgatót és egy Galaxy Watch3-at is vásárláskor, természetesen “kicsit” drágábban.

A külsőn kívül más egyebet nem derül ki, ez inkább ízelítő, mintsem teljes leleplezés a Samsung szeptember elsején megrendezésre kerülő online Galaxy Unpacked második felvonása előtt. Holnap azonban már mindent megtudhatunk a szétnyithatós csúcstelefonról és a speciális kiadásról is!

Az “alap” Galaxy Z Fold 2-nek sem tudni még az árát, nem hogy a speciális kiadásnak: annyi biztos, a körülbelül 2000 eurós alapárnál biztosan több lesz(!) valahol két és háromezer euró között, de azért inkább a hármas kezdőszámot megközelítve. Aztán ki tudja mekkora meglepetés lesz…

Alapvetően azt mondhatná az ember, hogy maga az alapkészülék is már szürreálisan drága: de annyit hozzá tennék, hogy a Thom Browne kiadás inkább az öltönyös, menő üzletembereket hivatott megcélozni. Amivel majd extrán tudnak menőzni az ismeretségi körükben, hogy már megint túlfizettek egy extra verzióért… Személy szerint én hanyagolnám a csicsás kinézetet, de kinek a pap, kinek a papné… Ha megteheted, én csak örülök neki!

Viszont, ha beleszerettél, akkor ne habozz az előrendeléssel, mivel ahogyan a Galaxy Z Flip esetében, úgy ez is limitált számban lesz elérhető. Az biztos, hogy korlátozott száma miatt kétségkívül gyűjtői fellegekbe emeli majd…

Borító: Samsung

Forrás: SAMMOBILE

Neked tetszik az egyedi “prémium” dizájn vagy maradsz az egyszerű stílusnál?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó