IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Samsunggal óriásplakáton küldhetünk pozitív üzeneteket az Oktogonon

A dél-koreai cég egy nagyon aranyos kampánnyal igyekszik a pozitív gondolatok erejét népszerűsíteni.

Ha a napokban jártál az Oktogon fele akkor észrevehetted, hogy egy hatalmas LED kijelző került ki. Nem is akármilyen indokból, ugyanis a Samsung legújabb kampányához tartozik, amivel a járókelők napját szeretnék feldobni.

A kezdeményezés az Üzenet a palackban címet kapta és célja, hogy felhívja a figyelmet a támogató, pozitív gondolatok fontosságára, és megmutassa, milyen sokat adhat a napi ingázás közben néhány kedves szó. Az üzenetet beküldő felhasználók nyereményjátékban vehetnek részt, melynek fődíja a Samsung legújabb Galaxy Note20 5G okostelefonja.

A cuki üzenetek helye – Forrás: Samsung sajtóközlemény

Elég jó reklámspotot sikerült találniuk a projektre, ugyanis a kijelző Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában díszeleg és naponta több tízezer ember számára látható a 12,6 négyzetméteres „cukiüzenet” osztó.

A jelentkezők üzeneteket a www.samsunguzenet.hu weboldalra tölthetik fel, ahol előre kiválaszthatják, melyik nap és milyen idősávban jelenjen meg a beküldött szöveg Budapest horizontján, így akár előre értesíthetik a címzettet. A kampány weboldalán a Samsung szeptember 7-től szeptember 27-ig várja a bejegyzéseket, amelyekből a kiválasztottak egy napon keresztül lesznek láthatóak.

Azon kívül, hogy valaki arcára egy nagy mosolyt csalhatunk, azért is megéri küldeni egy aranyos szöveget, mert ezzel bekerül a nevünk egy nagy kalapba, amiből sorsolnak. A főnyeremény egy Galaxy Note20 5G de azon kívül pedig gazdára talál 3 olyan csomag, amiben van egy Galaxy Watch3, egy Galaxy Buds Live és egy Galaxy Tab S7 táblagép.

Az Üzenet a palackban kampányról és a nyereményjátékról további információ, valamint a pontos játékszabályzat a www.samsunguzenet.hu weboldalon érhető el.

Forrás: Samsung sajtóközlemény
Borító: Wikipédia

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó