IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Spotify nem áll le, megint egy király új funkciót mutat be

A népszerű zenestreamelő oldal mostanában majdnem minden hónapban meglep minket valami újdonsággal, és szeptemberre sem maradtunk egy király új funkció nélkül.

Lehet, hogy az Apple nagyot húzott tegnap azzal, hogy bejelentette az Apple One minden egyben szolgáltatását, amiben az Apple Music is szerepel, de a Spotifyt sem kell félteni. A maga kemény 5 dolláros, tehát nem sokkal több, mint 1500-1700 forintos havidíjával véleményem szerint az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja.

Először a szerelmespároknak kitalált Duo csomaggal kedveskedtek, ami kevesebb pénzbe kerül, mint a Családi verzió, elkezdtek podcastbirodalmat építeni, majd lehetővé tették a közös zenehallgatást a barátainkkal majd nem utolsósorban bevezetik a karaoke módot is.

Ide pakolászhatjuk be a kedvenceinket

Most egy újabb hasznos feature bővíti a repertoárt, ugyanis a Spotify bemutatja az Állandó kedvenceim listát. Ez egy olyan publikus lista, amit meg tudunk osztani különböző közösségi média felületeken és 5 számban vagy podcastban maximalizálja a kiírt számokat.

Az új funkció elvileg ma jön ki Android és iOS készülékekre, amit mi a cikk írásakor még nem láttunk, de persze kis hazánkba minden később jut el. Viszont egy ügyes kis módszerrel sikerült előcsalogatnom a listát.

Annyit kell tenni, ha nem látszik rögtön a lista, hogy az alkalmazás keresőjébe beleírjuk, hogy spotify:forever-favorites. Ez nekem azonnal ki is hozta a felületet, ahová bepakolhattam a kedvenc számaimat, majd egy megosztás gomb ösztönzött arra, hogy osszam meg Facebookon, Instagrammon meg a satöbbi. Én ezt nem tettem, mert sokkal nagyobb buli veletek megosztani!

Neked mi az 5 kedvenc számod?

Forrás és borító: PhoneArena

 

Kapcsolódó cikkeink

Az Apple Music még mindig nem tudja lenyomni a Spotify-t

Anikó

A Spotify betör a hangoskönyvek piacára

Anikó

A Spotify leelőzte az Apple Musicot

Anikó