IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az AirPods Studio mégsem kaphat helyet a holnapi eseményen?

Gyakorlatilag már mindenhonnan érkezik minden híresztelés, most az iPhone-ok mellett az egyik legjobban várt termék, az AirPods Studio háza tájáról érkeztek negatív rezgések.

A kínai Weibón posztoló Kang híreire alapozva most már Prosser is azt állítja, hogy az AirPods Studio néven ismert prémium fejhallgató nem kerül bemutatásra a holnapi eseményen. Sad-sad panda.

Prosser szerint most már három külön forrás erősítette meg, hogy az AirPods Studiót nem fogjuk holnap látni, leginkább azért, mert a termék tömeggyártása el sem kezdődik 20-a előtt.

Cserébe kaphat egy szép kis saját sajtó bejelentést, még valamikor a hónap vége előtt és ennek lehet az előjele, hogy szépen lassan minden third-party hangterméket kiszórt kínálatából az Apple, kivéve persze a „sajátmárkás” Beatseket.

Prosser még azzal is megfejelte értesüléseit, hogy szerinte két variás is érkezhet az Apple első fejhallgatójából: egy drágább luxus füles 599 dolláros kezdőáron és egy sportosabb verzió potom 350 dollárért.

És persze megeregetett még egy negatív hírt, az AirTagekkel kapcsolatban. A vállalat saját kis trackerének bemutatója több szivárogtató szerint is 2021 márciusára csúszik. Reméljük nem fogja azon bukó projektek körét bővíteni, aminek az AirPower töltőpad is prominens tagja.

Borítókép: Jon Prosser

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó