IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple Watch legjelentősebb éve jöhet a megjelenése óta

Az Apple Watch Series 7 hozott néhány látványosabb változást, nagyobb 41- és 45 mm-es méretekkel és a korábbinál is kisebb kijelzőkeretekkel. Most a Bloomberg új jelentése szerint 2022 lehet az Apple történetének legfontosabb éve az eredeti modell óta, új funkciókkal, az Apple Watch Series 8-cal és még sok mással.

Ráadásul az egyre lassabb és elavultabb Apple Watch Series 3 végre nyugdíjba vonulhat. Power On hírlevelének legújabb kiadásában Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa megduplázza korábbi beszámolóját, miszerint az Apple idén valószínűleg három új Apple Watch modellt mutat be. Ezek a modellek állítólag a következők:

Gurman azt is elmondja, hogy idén nem számít jelentős új egészségügyi funkciókra az Apple Watchban, bár nem kizárt, hogy az Apple végre testhőmérséklet-mérő funkcióval bővíti a készüléket. A változások, amelyekre állítólag számíthatunk, jelentős frissítéseket tartalmaznak az aktivitáskövetéshez, valamint folyamatos teljesítményjavulást.

Végül Gurman azt is megjegyzi, hogy ez lehet végre az az év, amikor a sokat szidott Apple Watch Series 3 megszűnik. Íme Gurman teljes szövege Gurman idei Apple Watch-családdal kapcsolatos várakozásairól:

Szerintem ez az év lesz a legnagyobb az Apple Watch történetében az eredeti modell óta. Három új modellre számítok idén ősszel: egy Apple Watch Series 8, egy Apple Watch SE és egy extrém sportokhoz igazított Apple Watch. Idén nem számítanék jelentős új egészségügyi szenzorokra, leszámítva a sokat emlegetett testhőmérséklet funkció esetleges beépítését. De az aktivitáskövetés és a gyorsabb chipek terén mindenütt jelentős frissítéseket várunk. Emellett az Apple Watch Series 3 talán végre nyugdíjba vonul.
Mark Gurman

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó