IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Chromebook áron érkezhet a Galaxy Book Go

Egy héten belül várhatóak a Samsung Windows alapú laptopjai.

A koreai gyártó az előzetes tervek szerint három készülékkel robban be a laptop piacra, név szerint a Galaxy Book Go, a Galaxy Book Pro és a Galaxy Book Pro 360 érkezik nemsokára. A három modell közül kettőnek az áráról is kiszivárogtak információk.

A WinFuture által német nyelven közölt információi alapján a belépő szintű Galaxy Book Go ára nagyon kedvező lesz, már 349 dollárért (kb. 106 ezer forint) haza lehet majd vinni. Ez nagyjából megegyezik egy Chromebook készülék árával, viszont a Galaxy Book Go ARM Windows 10-et futtat majd Snapdragon 7c chipseten. A belépő szintű készülék csak 4 GB RAM-mal rendelkező, 128 GB tárhelyű verzióban lesz kapható, ez jelenti majd a kompromisszumot. A Góból várható 5G képes verzió is, melyben már Snapdragon 8cx chipset muzsikál majd, ennek az áráról azonban jeleneleg nincs információ.

Forrás: gizmochina.com

A Góval szemben a Pro esetében már nem a Qualcomm, hanem a laptopok piacán sokkal jobban csengő Intel szolgáltatja majd az alapot. A 15.6″-os kijelzőjű Pro Intel i5 (1135G7) chipsettel és 8 GB RAM-mal lesz kapható, 512 GB tárhellyel. A híresztelések alapján az ára nagyjából 332 ezer forint körül várható.

Ugyanekkora kijelzőjű modellből  Intel i7 (1165G7)-es processzorral ellátott laptopot is választhatunk majd, ami nagyjából 10%-al lesz drágább a fent említett modellnél.

A 360-as verzióról egyelőre nem szivárgott ki lehetséges árfekvés, de amint megtudunk valamit, jelezzük.

Forrás: sammobile

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó