IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Élesedett az iOS 14.7

Az Apple hivatalosan is kiadta az iOS 14.7-et a nagyközönség számára. Ezzel a frissítéssel az iOS 14 béta tesztelése kezd lecsengeni, hiszen az iOS 15 megjelenése néhány hónap múlva esedékes. De miért is érdemes az iOS 14.7-re frissítened az iPhone-odat? Lássuk!

Az iOS 14.5-től, sőt az iOS 14.6-tól eltérően a mai frissítés nem hoz rengeteg új funkciót, bár ezek több mint üdvözlendőek, miközben várjuk, hogy az iOS 15 minden felhasználó számára megjelenjen.

MagSafe akkumulátor-támogatás

Forrás: 9to5Mac

Ha azt tervezed, hogy megvásárolod a MagSafe Battery Packet az iPhone-odhoz, akkor a tartozék használatához frissítened kell az iOS 14.7-re. A MagSafe akkumulátort már régóta várták a felhasználók, és némi extra kraftot ad az iPhone-odnak. Többet megtudhatsz róla a pontos részleteket tartalmazó cikkünkben.

Home alkalmazás több időzítő támogatásával a HomePodon az iOS 14.7-tel

Forrás: MacRumors

Az Apple folytatja a HomePod frissítését további funkciókkal. Bár az iOS 14.7 még mindig nem hozza el a Lossless audió támogatását az Apple okoshangszóróival, a vállalat elhozza a HomePodon a Home alkalmazáson belül a több időzítő kezelésének lehetőségét.

Fejlesztések a Podcasts alkalmazásban az iOS 14.7-tel

Forrás: Apple

Az iOS 14.5-tel az Apple egy újratervezett Podcasts alkalmazást indított útjára. Az iOS 14.6-tal például a vállalat bevezette a csatornák és az egyes műsorok előfizetéseit. Most az iOS 14.7 hoz egy új extrát. A Podcasts könyvtárban a felhasználók mostantól kiválaszthatják, hogy az összes műsort vagy csak a követetteket szeretnék látni.

És hogy teljes legyen a kép, itt a pontos release note:

Az iOS 14.7 a következő fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmazza az iPhone-jához:

  • A MagSafe akkumulátor támogatása iPhone 12-höz, iPhone 12 minihez, iPhone 12 Próhoz és iPhone 12 Pro Maxhez
  • Az Otthon alkalmazással lehetővé válik a HomePod-időzítők kezelése
  • A levegőminőségi információk már elérhetők a Térképek alkalmazásban Dél-Koreában, Franciaországban, Hollandiában, Kanadában, Olaszországban és Spanyolországban
  • A Podcastok-könyvtár lehetővé teszi, hogy megtekintse az összes műsort vagy csak a követett műsorokat
  • Hiányzó lejátszásilista-megosztási lehetőség a Zenében
  • A Dolby Atmos és Apple Music veszteségmentes hanglejátszás váratlanul leállhat
  • Az akkumulátor szervizelésére vonatkozó üzenet, amely újraindítás után eltűnhetett néhány iPhone 11 modellnél, ismét megjelenik
  • A Braille-kijelzők helytelen információkat jeleníthetnek meg Mail-üzenetek létrehozása közben

Az Apple-szoftverfrissítések biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért látogasson el a következő webhelyre: https://support.apple.com/kb/HT201222

Borítókép: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó