IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Így jegyezd fel tüneteid az Egészség alkalmazásban

Az iOS friss és ropogós legújabb verziója, a 13.6 néhány új funkciója közt megtalálható egy új, Tünetek névre hallgató kategória az Egészség alkalmazásban, ahová feljegyezheted minden gondod, bajod, bánatod. Mutatjuk hogyan használd.

Az állapotodhoz és életminőségedhez kapcsolódó dolgokat nem csak akkor érdemes nyomon követni, ha valamilyen betegséggel vagy problémával küzdesz. Ha viszont már porszem került a világ egyik legfinomabb gépezetébe – a szervezetedbe -, akkor valóban segítségedre lehet, ha különböző tüneteket egyből a telefonodba rögzíthetsz.

Az Apple az alábbiakban foglalta össze a funkció lényegét:

Lehetőség új tünetek, például láz, hidegrázás, torokfájás vagy köhögés naplózására, valamint harmadik felek alkalmazásaival való megosztására.

Az új kategóriában 39 különböző tünet közül választhatsz: Ájulás, Alvásingadozás, Eltömődés, Étvágyingadozás, Fájdalom a testben és izomfájdalom, Fájdalom az alsó hátszakaszban, Fejfájás, Felfúvódás, Gyomorégés, Gyors, kalapáló vagy lüktető szívverés, Hangulatingadozás, Hányás, Hányinger, Hasi görcsök, Hasmenés, Hidegrázás, Hőhullámok, Ízlelés elvesztése, Kimaradt szívverés, Kimerültség, Köhögés, Láz, Légszomj, Medencetájéki fájdalom, Mellfájdalom, Orrfolyás, Pattás, Szaglás elvesztése, Szédülés, Székrekedés, Szorítás vagy fájdalom a mellkasban, Torokfájás, Zihálás

Ha szeretnél hozzáadni egy tünetet, akkor:

  • Nyisd meg az Egészség alkalmazást
  • Az alsó két tabon válaszd a Böngészést
  • A tünetek közt válaszd ki a számodra megfelelőt
  • Majd add hozzá a tüneted részleteit

Ha rendszerint jegyzed fel tüneteid, gyönyörű szép diagrammokat kaphatsz, amit aztán bármikor fel is használhatsz és harmadik féltől származó alkalmazásokkal is megoszthatsz.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó