IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Itt a For All Mankind második szezonjának trailere

Az űrháború nem ér véget, az almás sci-fi kaland hamarosan újabb bonyodalmakkal folytatódik a cupertinóiak streaming platformján.

A 2019 novemberében elindult Apple TV+ ugyan nem igazán rázta meg a streaming piacot, de a startra azért sikerült kitermelnie néhány sorozatot, amire felkapta a fejét a média. Az egyik ilyen a For All Mankind volt, ami Joel Kinnaman (RoboCop, House of Cards, Altered Carbon) szerződtetésén túl egy izgalmas felvetéssel csábította a nézőket: mi lett volna, ha az oroszok megelőzik az amerikaiakat a holdra szállással? A válasz egy alternatív történelmi dráma lett, melyben bolygónk hűséges kísérője a fegyverkezési verseny újabb terepévé vált.

A Ronald D. Moore (Star Trek, Battlestar Galactica, Outlander) által jegyzett produkció végül egész jó értékeléseket kapott, így régóta tény a második évad érkezése. Az Apple nyáron már megosztott egy rövid teasert, néhány napja pedig befutott egy hosszabb trailer is. A kétperces kedvcsinálóból kiderül, hogy a cselekmény ezúttal 1983-ban bonyolódik, a 80-as évek hangulatát Ronald Reagan, az Asteroids játékgép és az Eurytmichs legendás slágere, a Sweet Dreams fokozza. A főszereplő Kinnaman itt már idősödő oktatóként bukkan fel, ám a szkafandere vélhetően nem sokáig marad szögre akasztva, mivel a szovjetek egy új, titokzatos fegyverrel borzolják a NASA kedélyeit.

A For All Mankind második évada február 19-én debütál az Apple TV+-on. Az Apple streaming szolgáltatása nem a Netflixes módszert követi, azaz nem nézhető egyből az egész sorozat, az újabb epizódok hétről hétre érkeznek. A platform almás eszközökön kívül bizonyos LG és Samsung TV-ken, valamint konzolokon is elérhető. Windowsra és Androidra nincs dedikált alkalmazás, ám a tv.apple.com weboldallal áthidalható a probléma.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó