IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Itt a Fortnite kiadás a Nintendo Switch-ből!

És végre valami, ami végre nálunk lesz először kapható és nem Amerikában!

A Nintendo, mint a többi konzolgyártó szeret különleges kiadásokat készíteni, amivel jobban ki tudja szolgálni a rajongók igényeit. Természetesen a legnépszerűbb verzió eddig a Super Mario és Pokemon változat volt, de készült Tropical Paradise, Diablo 3 és Dragon Quest festésű Switch is.

Szegény Fortnite rajongóknak nem volt a legjobb az elmúlt időszak, ugyanis az Apple-Google-Epic botrány miatt leszedték az alkalmazás-áruházakból a népszerű játékot. Marketing szempontból nem tudom, hogy mennyire volt tudatos, hogy pont most álltak elő egy Fortnite Special Edition Switch verzióval. Persze valószínűleg semmi köze nincs a két dolognak egymáshoz, mert az alkalmazás egy hónapja lett eltávolítva az áruházakból, és annyi idő alatt nincs az az isten, hogy nulláról összedobnak egy különleges kiadást, de nem lennénk meglepve, ha esetleg black Friday vagy karácsony környékére tartogatták volna eredetileg, de a balhét kihasználva előre hozták. Én nem lennék mondjuk meglepődve, mert túl jól van időzítve ez a Special Edition.

A dokk és a joy is egyedi – Forrás: The Verge

A Fortnite verzió a játékban megszokott kék/sárga kombóval érkezik. A kontrolleren látható a Battle Bus, a dokkra pedig Fortnite skinek kerültek. A Switch gépen pedig jól ismert karakterek köszönnek vissza.

Azon kívül, hogy a játék legfontosabb elemeit a játékgépre helyezték, a Fortnite gyárilag telepített játékként szerepel rajta. Ráadásul 2000 V-bucks és jó pár exkluzív skin és kiegészítő is jár hozzá.

A különlegesség viszont, legalábbis számunkra, hogy az európai piacra szánják. Október 30-án lesz elérhető Európában, és november 6-tól Ausztráliában és Új-Zélandon.  Az amerikai kiadásról még csak szó sem esett eddig, de azt sejtjük, hogy ott karácsony környékére targetálják.

Neked tetszik a Fortnite-os Switch?

Forrás: The Verge
Borító: Nintendolife

Kapcsolódó cikkeink

Saját játékkonzol fejlesztésén dolgozik a Qualcomm

Foltin

Még mindig virtuális lehet a WWDC, a Google pedig abbahagyja böngészős ad trackinget

Anikó

Super Nintendo Land nyílik Japánban

Nagy Deborah