IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Itt a Samsung W21 5G, a még drágább Galaxy Z Fold2

A Samsung lerántotta a leplet a Galaxy Z Fold2 kínai piacra szánt, még inkább drágább verziójáról. Nem sok minden változott, de a W21 5G nevéből a Galaxy előtag például kikerült. 

A kizárólag Kínában elérhető hardver szinte indentikus az „eredeti” verzióval, 7,6”-es AMOLED 2X kijelző került belülre és egy 6,23”-es Super AMOLED Gorilla Glass Victussal virít kívül. A W21 5G-t a Snapdragon 865+ processzora hajtja meg és maximum 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel gazdálkodhatnak az új tulajok.

Forrás: GSM Arena

Furcsa mód, ennek ellenére a W21 kicsit nyújtottabb formájú, mint a Z Fold2, viszont az aksi ugyanúgy 4500 mAh maradt, vezetékes töltéssel 25, vezeték nélkül 11 W kraftot tud felvenni és a hátlapon csücsülő 12 MP-es kamera rendszer is a „régi” maradt. 

Forrás: GSM Arena

Az egyetlen fontos különbség, hogy a készülék már két SIM használatát is támogatja, ez a kínai piacon egy kiemelten fontos funkció. Főleg, hogy a vállalat partnerségre lépett a ChinaTelecommal. A készülék hátuljának borítása is megváltozott, mindenki döntse el, hogy elegáns vagy sem arany színre váltottak függőleges csíkozással. Az árcímke pedig kvázi 800 000 forintnak megfelelő kínai yüanra kúszott fel.

Vennéd, ha lenne?

Forrás és borítókép: GSM Arena

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó