IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jól gondold meg mekkora méretű szíjjal rendeled meg az új Watchod!

Az Apple Watch Series 6 és SE érkezésével a vállalat két új opciót is bemutatott, amivel csuklónkhoz láncolhatjuk kedvenc okosóránkat. A Solo Loop és Braided Solo Loop, körpánt és fonott körpánt névre hallgató szíjak rugalmas anyagból készültek, csat, patent, tépőzár minden nélkül. Az univerzális felhasználásnak azonban van egy hátulütője is…

Mivel a szíjak mérete nem állítható, persze rugalmas és nyilván tágul a felvételhez, az Apple egy részt különböző méretekben árulja a szíjakat, másrészt tett fel a weboldalára egy letölthető PDF-et,  amiből aztán magadnak összeorigamizhatod a megfelelő méretű szíjat. Nekem mondjuk nem sikerült elsőre jól kinyomtatni, de ez már csak az készségeimet minősíti, nem az Apple hibája.

Na, most itt jön a gebasz… Ha nem külön vásároltál csak úgy egy szíjat a meglévő órádhoz, hanem az új opciók egyikével rendelted meg a zsír új órádat, de nem lett jó a méret, akkor bizony a legtöbb esetben órástól megy vissza a termék cserére.

És mivel egyelőre még egész limitáltak a készletek – nem csak hazánkban – én biztosan megtépném a maradék hajam, ha ezért kéne megint heteket várnom pluszban az órámra.

Úgyhogy mindenképpen tessék nagyon körültekintően eljárni, amikor rendelitek az új termékeket. Inkább kétszer is mérjétek meg, mint egyszer sem…

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó