IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kétféle méretben érkezhet az AirPods Pro 2

Kiszivárgott képek alapján jogosan feltételezheti az internet népe, hogy az Apple vezeték-nélküli fülhallgatója két méretben lesz kapható.

A Twitteren jelentek meg azok a képek, amelyek egy chipen lévő készülékházakat mutatnak az AirPods Pro 2 számára. A “Mr. White” néven ismert, jó tippekkel rendelkező szivárogtató osztotta meg a képeket az alkatrészekről. A bemutatott képek különböző méretű SoC házakat ábrázolnak a H1 processzor számára, amelyek a következő fülesek méretkülönbségeit is alátámaszthatják. Mr. White érdekes módon W2 processzornak hívja őket.

Az hogy a színük nem egyezik, teljesen érdemtelen információ. A szivárogtató szerint az AirPods kizárt, hogy feketében érkezzen, vagyis azok nem az összehangolt színvilágú hardvert jelentik, hanem más oka lehet.

Az Apple várhatóan 2021 elején adja ki az AirPods Pro 2-t az új AirPods 3 mellett. A SoC tehcnológiát használó darab várhatóan kisebb is lehet, és talán nem is lesz szükség akkora szárra, mint eddig, bár a túl apró méret sem jó.

Ha az AirPods Pro 2 szár nélkül érkezik, akkor szükség lesz különböző méretű változatokra, annak érdekében, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a felhasználók füléhez. Ez magyarázza, hogy miért lennének különböző méretű SoC házak a kiszivárgott tweeten.

Mr. White egyébként annak ellenére, hogy nem tartozik a klasszikus szakértő szivárogtató közé, egész jó tippeket adott már. Ráadásul több képe is úgy fest, mintha egyenesen a futószalagról fotózná őket. Korábban a kiszivárgott fonott Lightning kábeleket és az azóta is csak tervben levő AirPower panelek képeit osztotta meg. Viszont megmutatta az iPhone 12 Pro hátlapját is mielőtt az Apple bejelentette a LiDAR szkennert.

Ti örülnétek, ha kisebb lenne, vagy szükség van a szárra, hogy ne hagyjátok el?

Forrás: AppleInsider
Borító: AppleToday

Kapcsolódó cikkeink

Mire NE számíts a jövő heti Apple eseményen

Anikó

Új eszközök sorát hozhatja az idei év

Anikó

Csipogós töltőtokkal érkezhet az új AirPods Pro

Anikó