IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kimaradhat a Galaxy S21 FE az augusztusi Unpacked eseményből

A Samsung a jövő hónapban tartja az év második nagy Unpacked eseményét, ahol bejelentenek néhány új összehajtható okostelefont, a Galaxy Buds2-t és két új okosórát. Azonban az S21 Fan Editionjének nyoma sincs.

Bár idén nem számítunk új Galaxy Note21-re, eredetileg úgy volt, hogy az eseményen megjelenik az S21 sorozat egy olcsóbb változata, a Galaxy S21 FE.

A LetsGoDigital új jelentése szerint a Galaxy S21 FE nem fog debütálni a közelgő Unpacked eseményen. A Samsung hivatalos dokumentációja pedig megerősítette, hogy az olcsóbb S21 változatot nem jelentik be.

Unofficial render of the Samsung Galaxy S21 FE
Forrás: LetsGoDigital

Ez a jelentés csak megerősít egy másik júniusi információt, amely azt állította, hogy az S21 FE-t nem jelentik be az eseményen. Csak októberben vagy később számíthatunk az olcsóbb S zászlóshajó megjelenésére.

A Samsung Galaxy S21 FE várhatóan 6,4 hüvelykes FullHD+ Super AMOLED panellel érkezik majd, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával. Emellett műanyag hátlapot és Android 11-et kapunk majd a dobozból. 

Ezt az olcsóbb S21 változatot a Snapdragon 888 fogja hajtani, de a chipellátási korlátok miatt egy másik, Exynos 2100 lapkakészlettel ellátott változat kiegészítheti vagy lecserélheti a Snapdragon verziót. A Galaxy S21 FE-t szürke, fehér, lila és zöld színben vélték eddig látni.

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó