IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivárgott az első nem render kép a Google Pixel 5-ről és Pixel 4 5G-ről

Rengeteg digitális tervrajz és renderkép, illetve infó szivárgott ki az ősszel érkező telefonokról. Most úgy tűnik, végre a kész modellekről is kikerült pár kép!

Hivatalos megjelenési dátumot illetve képeket még nem közölt a Google, de valamikor szeptember és október között érkezik a két új Pixel készülék. Most egy névtelen Reddit felhasználó töltött fel egy új, még nem látott képet a telefonokról, pár infóval mellékelve! Amiket azóta persze letöröltek…. Reméljük azért, mert a képen tényleg a majd forgalomba helyezendő telefonok láthatóak. Szerencsénkre, ha valami kikerül a nagy és csodálatos internetre, akkor az onnan többet nem menekül…

Kezdjük is a hátlappal, mivel jelenleg még csak arról hullott le a lepel. Amint az jól látható, mindkét készüléknek a hátlapján egy kettős kamera kombó és ujjlenyomat olvasó kapott helyet. Elméletileg a fő kamera egy 12.2 MP-es objektív, míg a másodlagos lencse most már nem telefotó, hanem ultraszéles látószögű lesz.

Bal oldalt a Pixel 5 helyezkedik el míg tőle jobbra a felturbózott Pixel 4 5G-s verziója! Forrás: Reddit

Ezen kívül amiket csak a kikerült adatokból lehet tudni, az többek között a Snapdragon 756G-s processzor mindkét telefonnál. A Pixel 5 8GB-os RAM-al és 90 Hz-es képfrissítéssel érkezik, míg a Pixel 4 5G 6GB RAM-al és 60 Hz-es kijelző frissítéssel jön majd – már ha lehet hinni a kép és adat kiszivárgásnak. És még valami: ha valaki még mindig a 3.5-ös Jack csatlakozó szerelmese, akkor annak a Pixel 4 5G-t kell választania mivel ez az opció a Pixel 5-nél már nem lesz elérhető.

Elvileg a Pixel 5 4000 mAh-es akkumulátorral fog a dobozokba kerülni, míg a Pixel 4 5G-hez 3800 mAh-os kapacitás társul majd. Ami azért elég fura, hogy egy nagyobb kijelzővel és 5G-re képes processzorral (amiknek mellesleg nagyobb az energia felhasználásuk) rendelkező készülékbe kisebb aksi kapott helyet. Azért reméljük a Pixel 5 ilyen combos aksival majd gond nélkül kibír egy keményebb napot.

A kiszivárgott specifikáció mellett azt is állította a Reddit felhasználó, hogy mindkét telefon műanyag hátlappal érkezik majd, ami mellesleg a képeken is jól megfigyelhető. Árcsökkentésre biztosan nagyon jó, meg persze ha leejted, nem fog széttörni az üveg. De úgy érzem, manapság a telefonfelhasználók hozzászoktak a felsőbb kategóriás alumínium és üveg anyaghasználathoz. Legalábbis én biztosan. Ti hogy vagytok vele? Természetesen a még ismeretlen ár megadja majd , hogy melyik kategória táborának szánják a két telefont… Addig is várjuk a hivatalos infókat és megjelenéseket a betonbiztos képekről és adatokról.

Borító: OnLeaks és Pricebaba

Forrás: androidauthority

Neked bejön a Pixel 5 és a Pixel 4 5G? Esetleg majd be is ruházol rá?