IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Lelepleződött a Galaxy Watch4

91Mobiles legújabb szivárogtatásai teljesen leleplezték a Samsung közelgő Galaxy Watch4 készülékét. Ezek a renderek állítólag a Samsung hivatalos renderei, amelyek a még be nem jelentett okosóra minden szögét megmutatják, és semmit sem bíznak a képzeletre.

Korábban Samsung Galaxy Watch4 Active néven pletykálták az eszközről, dea renderek megerősítik, hogy a Samsung inkább “Galaxy Watch4” néven fogja hívni.

Samsung Galaxy Watch4 alleged official renders leak

A renderek további specifikációkat is elárulnak a Watch4-ről. Az óratest hátoldalán olyan szöveg látható, amely szerint a Watch4 40 mm-es és 44 mm-es méretben fog megjelenni. Emellett 5ATM vízállóság, MIL-STD 810G megfelelőség, GPS és Gorilla Glass DX+ védelem is feltűnik a hátlapon.

A Watch4 dizájnja úgy tűnik, hogy eltér a Watch3-tól, annak forgó tárcsájától és általános vaskosságától. Az új Watch4 úgy tűnik, hogy a Galaxy Watch2 Active dizájnnyelvét kölcsönzi a karcsúbb megjelenésével és ívesebb vonalaival. Az óra testének oldalai a csukló alakjához igazodnak, a szíj pedig a Watch Active2-hez hasonlóan rögzíthető. A jobb oldalon két fizikai gomb található, és az óra az Active2-hez hasonlóan továbbra is érintésérzékeny kávával rendelkezhet.

A renderek többféle szíjszínt mutatnak, köztük fehér, zöld, fekete, piros és sárga színt, ezüst, fekete vagy misztikus bronzszínű óratesttel.

Samsung Galaxy Watch4 alleged official renders leak

Azt még mindig nem tudjuk, hogyan fog kinézni az új, egységesített Wear OS. Bár a rendereken látható néhány óralap, a mögöttes szoftverből nem igazán mutatnak semmit. Várhatóan a Google még idén többet fog elárulni az egységesített Wear OS-ről, de nem tudjuk, hogy mikorra. Reméljük, hogy akkor hallunk többet az egységes Wear OS platformról, amikor a Samsung állítólag bemutatja a Watch4-et, ami a pletykák szerint augusztus elején fog megtörténni.

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó