IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Mark Zuckerberg: Nagy Samsung fan vagyok

Ahhoz képest, hogy ingyen iPhone-okat kap úgy tűnik, hogy tényleg komolyan neki akar menni az Apple-nek.

Mindenki számára ismerős a szituáció, minden boldog, rózsaszín és happy aztán jön egy veszekedés és a szakítás, ami után a felek, de az egyik fél biztosan elkezd sárral dobálózni.

Mark Zuckerberg most az a fél, amelyik a rosszabb passzban van, folyamatosan beszólogat vagy elégedetlenkedik az Apple dolgaival. Először azt sérelmezte, hogy az iOS 14 meg tudja mondani, ha a valamelyik alkalmazás használja a kameránkat vagy a mikrofonunkat, majd azt a lehetőséget, hogy személyre szabott reklámokhoz ki lehessen kapcsolni az adatgyűjtést. Ezután az volt a baja, hogy az Apple az App Store szabályai szerint szeretne 30%-ot begyűjteni a Facebook által eladott koncertjegyekből, majd pedig az, hogy az App Store túlságosan monopolhelyzetben van. És az Apple AR szemüvegtervét sem hagyhatta szó nélkül, egész egyszerűen hülyeségnek nevezte azt.

A Samsung és a Facebook elég jó kapcsolatban állnak egymással már egy jó ideje, ugyanis például a Gear VR a Facebook Oculus technológiáját használta és a Galaxy termékek már Facebookkal telepítve érkeznek a felhasználók kezébe.

A Facebook CEO-ja most azt nyilatkozta, hogy nagyon szereti a Samsung termékeit és már egy ideje a magánéletben is azokat használja. A beszélgetés egy tech youtuber, Marques Keith Brownlee (MKBHD) csatornáján zajlott, és nem csupán a Samsungot dicsérte, hanem az Androidot is.

Elmondta, hogy nagyon fontosnak tartja, hogy Androidot is használjanak az alkalmazottai, ugyanis főleg ezen a platformon van széleskörű tábora a facebookozóknak. Szerinte a droidos telefonok közül messze a Samsung gyártja a legjobb készülékeket, és jelenleg is egy ilyen márka van a tulajdonában.

Szerinted direkt szurkálódik Zuckerberg az Apple-lel az iOS 14 miatt?

Forrás: SamMobile
Borító: Yahoo

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó