IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Most akkor mit is jelent be a héten az Apple?

Elspoilerezem egyből az elején: fogalmunk sincs. Van, aki szerint mindent, a Special Event pontos időpontját és még néhány terméket is, azonban akadnak szkeptikus hangok is. Egy biztos, a holnapi napon mindenképpen érdemes nyitott szemmel járnunk bejelentés ügyileg.

A reakció láncot ismét Prosser indította azzal a tweettel, melyben szeptember 8-án, magyar idő szerint délután 3-ra vár Apple-ös sajtóbejelentést.

Erre reagált a Bloomberg elemzője, Mark Gurman, aki viszont arra a konklúzióra jutott, hogy ha bejelentés lesz is, az biztosan nem termék, maximum dátum.

Ő sokkal inkább egy classic Special Eventet vár, ahol az iPhone 12 bejelentése mellett helyet kaphat még az Apple Watch is. Ha Gurmannak van igaza, akkor az eddigi rendszer szerint szeptember 8-ra egy jó két hetet számolhatunk rá az eseményig, így szeptember 22, kedd egyből egy potenciális dátummá vált.

De akkor mi van azokkal az infókkal, hogy a héten jön a Watch is és egy új iPad is? Na, kérem azt senki sem tudja. Bár, attól függetlenül, hogy nekem is arról könnyebb írnom, ha van hír, szivárogtatás és találgatás, én személy szerint évek óta rühellem, hogy az utolsó gondolat is már előre kiderül. Úgyhogy stay tuned, hátha holnap lesz valami.

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó