IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Töltsd le az iOS 15 és macOS Monterey háttérképét

A macOS Monterey első bétája csak egy új háttérképet tartalmaz, amely világos és sötét változatban is elérhető. A képeken a kaliforniai Monterey absztrakt illusztrációja látható, hasonlóan ahhoz, amit az Apple tavaly a macOS Big Sur alapértelmezett háttérképével tett.

Az új macOS Monterey háttérképeket teljes felbontásban alább töltheted le az 512 Pixels jóvoltából. Mindenképpen kattints rá és mentsd le a teljes felbontású háttérképet – majd állítsd be a Fotók alkalmazáson vagy a Beállítások alkalmazáson keresztül, ha iPhone-t, iPadet vagy iPod touchot használsz.

Mint mindig, lehetséges, hogy az Apple később, ősszel, a hivatalos macOS Monterey kiadással – amely jelenleg bétaverzióként érhető el a fejlesztők számára – további háttérképeket ad hozzá a rendszerhez. 

És persze itt van az iOS háttérképe is, mely érdekes módon szintén csak egy új képet jelent. Az iOS 13 és az iOS 14 is több új háttérképet tartalmazott már az első bétában. Mint minden újabb iOS-háttérkép, az új iOS 15 háttérkép is világos és sötét módú változatban érhető el.

Az új háttérképen semleges színekben néhány alakzat látható, amelyek valamiféle elmosódott hatású absztrakt festményre emlékeztetnek. A világos változat szürke háttérrel rendelkezik, míg a sötét változat inkább egy igazán sötét tengerészkékre hasonlít, mint feketére.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó