IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Végre megoldódhatnak az iPhone-ok töltőproblémái

Korábban már felröppentek a hírek, hogy a vállalat nemes egyszerűséggel kihagyhatja az adaptert (és fejhallgatót) a legújabb készülékek csomagolásából, most viszont a töltők másik végével foglalkozunk, a töltőkábellel.

Nem egy felhasználó számára okozott már napi szinten fejtörést, hogyan óvja meg szeretett készülékének éltető és tápláló köldökzsinórját, a Lightning töltőkábelt. Ami mint köztudott előszeretettel törik meg és foszlik darabokra, ahogy egyre inkább fog rajta az idő vasfoga.

Használattól függően, ki lassabb, ki pedig gyorsabb ütemben fogyasztja a kábeleket. De ritkaság számba megy, ha valaki az életét az eredeti kábeléhez hűen éli le. Nem véletlenül óriás business jó minőségű Apple kiegészítőket árulni.

A kínai Weibóról most egy sorozat képet túrt ki a DuanRui néven futó Twitter felhasználó. Jól látható, hogy az USB-C és Lighning végű kábel, ami ezek szerint az új iPhone-ok dobozába kerülhet bizony gumis műanyag borítás helyett szőtt szürke és fehér műanyagból készülhet. A csatlakozók pedig ródium bevonatú ruténium anyagból kerülhetnek előállításra. Az új kábel hossza 1,05 méter lehet, átmérője pedig 3,04 mm.

Azt nem tudni, a források mennyire hitelesek, a mostanában kicsit csendben lévő @L0vetodream is rányúlt a témára, de ez még nem jelent semmit.

Borítókép: AppleInsider

Maradjon az eredeti Lightning vagy jobb lenne a szőtt? Legyen egyáltalán Lightning vagy jöjjön már az USB-C?

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó