IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Vízhatlan lehet a következő Galaxy Fold?

Egy frissen beadott szabadalom több jelentős változást mutat nem csak az eddigi készülékhez, de a legtöbb pletykához képest is.

A Samsung teljes gőzzel halad előre a hajtogatható telefonok piacán. A legújabb szabadalmuk alapján pedig egész sok érdekesség derült ki az általuk képzelt irányvonalról. Talán ami a leginkább fejlődés a technológiában, az a megnevezése. Egy részlet a dokumentumból ugyanis így szól:

Ennek megfelelően a közzététel célja, hogy bemutasson egy elektronikus eszközt, ami vízálló struktúrával rendelkezik, és egy vagy több részét védi az elektronikus eszköz belső és külső szerkezetének, vízálló struktúrát nyújt a zsanér szerkezetű hajtogatható elektronikus eszköznek.

Forrás: LetsGoDigital

Ha nagyon pozitívak akarunk lenni, ez akár még IP tanúsítványt is jelenthetne. Talán nem látványos fejlődés, de mérnökileg megsüvegelendő lenne, ha össze tudnák hozni. Ki más, ha nem a Samsung?

A látványos különbség pedig az előlapon érkezik, a szabadalomban ugyanis nem találhatunk teljes kijelzőt, csupán egy kijelző csíkot. Ez arra utalhat, hogy ott csak limitált információt és az értesítéseket láthatjuk, és a készüléket csak kinyitott formában használhatjuk.

A pletykák eddig arról szóltak, hogy a Galaxy Fold 2 kijelzője nagyobb lesz, ez pedig vékonyabb és hosszabb. Talán jön a Galaxy Fold Lite vagy a Galaxy Note Fold kiadása? Vagy mindkettő?

Forrás: LetsGoDigital

Szakértők szerint nem kell már sokára várni, hogy kiderüljön. A Samsung Galaxy Note 20 bemutatóját augusztusban várják, amin vélhetően az új Fold készülékekről is szó lesz.

Szerinted velünk maradnak a hajtogatható kijelzős telefonok vagy ki fognak kopni a kínálatból?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó