IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A TikTok felhasználói négy hónapnyi ingyenes Apple Musicot kaphatnak

Mondjuk ha nem vagy az, akkor meg hármat, de persze ettől még egy jól irányzott együttműködésről van szó.

Az Apple új akcióval vonzza a TikTok felhasználókat, ugyanis négy hónapos ingyenes Apple Music szolgáltatást kínál a videomegosztó alkalmazáson keresztül.

Az ajánlatot először az Apple Post észlelte, és azon új előfizetők számára él, akik a TikTok alkalmazáson keresztül regisztrálnak az Apple streaming szolgáltatására. A regisztrációhoz olyan Apple ID-re is szükségünk van, amin meg van adva valamilyen fizetési mód. Az akció 2021. január 4-ig tart.

Számos felhasználó jelezte, hogy a TikTok már az alkalmazáson belül is értesíti őket a promócióról, de nem világos, hogy ez az értesítés mikor és hogyan érhető el. Anélkül egyelőre nem egyértelmű, hogy hogyan lehet az akcióhoz jutni.

A négy hónapnyi ingyen zene értesítése – Forrás: Twitter

Az Apple Music jó kapcsolatot ápol a TikTokkal alapjáraton is, hiszen számos hivatalos lejátszási listákat is készítettek már az appban népszerű dalokról. A TikTok promóció hasonló mintát követ, mint amelyet nemrégiben az Apple a Shazam alkalmazáson keresztül kezdett kínálni. Ott az ajánlat révén az új előfizetők öt hónapos ingyenes próbaidőszakot kapnak az Apple Musichoz a Shazam letöltésével és az első daluk azonosításával. Ha pedig csak úgy megnyitjuk egy új eszközről az Apple Musicot, 3 hónapos ingyenes időszakot kapunk, tehát azért valljuk be elég alacsonyan repkednek az ingyen hónapok az Apple-nél.

Ti melyik szolgáltatót használjátok?

Forrás: iMore
Borító: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó