IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple új marketingeszközökkel készül az App Store-ban

Az alkalmazásfejlesztők számára jó hírünk van, még egyszerűbb lesz eladni az appokat az áruházban, az Apple új eszközeinek köszönhetően.

Az Apple új eszközökkel szeretné segíteni az alkalmazásfejlesztőket, akiknek a vírus ellenére most nagyon pörög a business. Tegnap jelentették be ugyanis, hogy az App Store-ban új marketingeszközöket találnak a feltöltők annak érdekében, hogy egyszerűbb legyen a saját alkalmazásokat eljuttatni a nagyközönség elé.

Ezek az eszközök például új rövid linkek, amik egyszerűbbé teszik a keresést, beágyazott kódok és a QR kódok beolvasásának lehetősége. Ezen kívül érkezik még az App Store-ban a jelvények frissítés után, amivel jobban elkülöníthetjük bizonyos fejlesztők munkáit. És emellé érkeznek az alkalmazáslisták, amiken végre magas minőségű képeket oszthatnak meg a játékról vagy az appról.

Dedikált menüpontot kapott az Apple weboldalán – Forrás: Medium

A felhasználható segítségek az „App Store Marketing Tools” új fülön jelennek meg, a cég weboldalán. A fejlesztők itt kereshetnek közöttük, hogy melyik a legalkalmasabb a számukra, majd pedig beágyazhatják őket a saját alkalmazásukhoz.

Használd ki a lehetőségeket, amiket az új App Store Marketing Eszközök oldala biztosít számodra a cégünk weboldalán. Mától elérhetőek a funkciók, amik arra készültek, hogy a fejlesztők extra segítséggel promotálhassák az alkalmazásukat. Létrehozhatóak rövid linkek, beágyazható kódok, termékoldalak, QR kódok és jelvények is.

Apple

Mit gondolsz, ez is a “kisvállalkozások” megsegítésére készült?

Forrás és borító: AppleInsider

 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó