IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az új AirPods már majdnem Pro, de az ára is…

Októberi különleges eseményén az Apple végre bemutatta népszerű vezeték nélküli fülhallgatójának harmadik generációját. Az AirPods 3 az AirPods Pro formavilágán alapuló új dizájnnal rendelkezik, de ezúttal univerzális illeszkedéssel és “csak” Spatial Audio támogatással.

Az AirPods 3 meglehetősen hasonlóan néz ki, mint az AirPods Pro, rövidebb szárral, fülbe helyezhetőbb kialakítással és új töltőtokkal. Az AirPods Prótól eltérően azonban az új belépő szintű AirPods a cserélhető gumiharangok helyett univerzális illeszkedéssel passzol a fülünkbe.

Ennek eredményeképpen az AirPods 3 nem rendelkezik olyan fejlett képességekkel, mint az aktív zajszűrés vagy az átlátszósági mód, amelyek továbbra is kizárólag az AirPods Pro és az AirPods Max fülhallgatókhoz tartoznak. 

Rendelkeznek azonban Spatial Audio funkcióval, ami az AirPods belépőszintű modelljében először fordul elő. Az új érzékelőknek köszönhetően az AirPods 3 érzékeli a felhasználó fejének mozgását, és így magával ragadó surround hangélményt hoz létre.

Az Apple 6 órára növelte az akkumulátor élettartamát teljes feltöltéssel, az AirPods 3 pedig mostantól hivatalosan is támogatja a Find My network és a MagSafe töltőt is.

179 dolláros árával már jóval az eredeti AirPods fölé lőttek, de tudásban azért akadnal hiányosságok a Pro modellhez képest.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó