IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Bogarat ültet a Samsung a fülünkbe?

Már harmadik hónapja folynak a találgatások hogyan is fog kinézni a Galaxy Bud Live. Végre kiszivárgott pár kép és hát úgy tűnik a Samsung elcserélte a család tehenét egy varázsbabra. Így, ha bogarat nem is, babot mindenképp ületetnetnek, csak borsot ne törjenek az orrunk alá…

A kiszivárgott képek az általában jól informált Evan Blasstól, vagyis online nevén @evleakstől származnak. Eddig csak találgattak a kinézetéről, de most úgy tűnik valódi render képek kerültek ki a koreai elektronikai cégtől, persze nem saját döntésből…

És hát meg kell hagyni rendesen eltértek a Galaxy Buds/+ formatervezésétől. Személy szerint nekem sokkal jobban tetszettek az előző dizájnok. Reméljük legalább a technikai és felhasználói élménybeli fejlődés majd kiegyensúlyozza a kinézetet.

A Galaxy Bud és Galaxy Bud+ Forrás: AndroidAuthority

Ha már fejlődés: a lenti képeken jól megfigyelhető, hogy két külső mikrofon és egy hangszóró is helyet kapott a fülesen. Remélhetőleg a hangirányítás és zajszűrő remekelni fog. A dobozuk pedig változatlanul tölteni fogja a füleseket, LED lámpával jelezve azok töltöttségi állapotát.

A Galaxy Buds Live-ra elvileg július 22-ig kell majd várni és úgy tűnik majd az új Galaxy Watch 3-mal együtt kerül bemutatásra. A pletykált ár jelenleg 150 dollár, ami körülbelül 60-70 000 forint között lehet (merhátugye’ az adó).

Forrás: evleaks

Borító: evleaks
Forrás: SAMMOBILE

Neked tetszik a bab alakú dizájn? Vagy most nagyon mellé lőttek?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó