IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Érkezik Obi-Wan Kenobi Apple TV+-os sorozata, a Long Way Up!

Az almás cég újabb nagy neveket csalogatott az online filmes streaming oldalukra az Apple TV+-ra: most Ewan McGregor és legjobb barátja Charley Boorman vissz minket magukkal a 21 ezer kilométeres elektromos motoros kalandjukra Amerikán keresztül. 

Meg kell hagyjam, egyre jobb az Apple TV+ kínálata. Most egy új, utazós dokumentum-sorozattal rukkoltak elő a Star Wars sztárjával és tévés műsorvezető barátjával. A kaland Dél-Amerikából, Argentínából indul, pontosabban Ushuaia városából és az útjuk során több mint 100 napon át minden megtett centiméterüket megörökítették a kamerák. A hosszú utazás alatt rengetek országot megjártak: Chilét, Bolíviát, Perut, Ecuadort, Kolumbiát, Közép-Amerika országait és Mexikót, a célállomás pedig Los Angeles városa volt! Összesen átszeltek 13 országot és 16 határt. Szóval igen, baromi hosszú út volt, reméljük rengeteg emlékezetes pillanattal.

Az első előzetes nemcsak bemutatja a gyönyörű tájakat, hanem be is mutatja annak viszontagságait, illetve a két főszereplő útjának viszontagságait. Amik az elektromos motorok feltöltésében (egy háznak le is verte a biztosítékát töltés közben), az időjárás viszontagságaiban, meg persze a hosszú út fáradságaiban testesülnek meg. Azonban szerintük a környezetkímélő elektromos technológia a jövő, amit végig teljes mellbedobással promotálnal, meg persze bemutatják az átszelt országokban élő embereket és kultúrájukat is.

A sorozat megtekinthető lesz az Apple TV+-on szeptember 18, pénteki kezdéssel, amikor is az első három rész elérhetővé válik, csak, hogy ne érrezük azt: miért van máris vége. Az első három epizód bedarálása után viszont csak hetente jönnek majd az új részek, igaz jelenleg még nem tudni mennyi is az az annyi pontosan…

Remélem azért jó pár rész összejött a hosszú forgatás és megjárt országok alatt. Mondjuk én örülnék, ha olyan lenne mint a Netflix és egybe kapnánk az összes részt, amit majd végigmaratonozhatunk. Azért értem az Apple álláspontját, jelenleg ők hosszú távra terveznek, amikhez hosszú távú előfizetők kellenek…

Borító: Apple TV+

Forrás: appleinsider

Számodra impozáns az Apple TV+ egyre növekvő kínálata, esetleg most már elő is fizetnél rá ha eddig nem tetted? 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó