IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Idén már nem várhatunk több új Apple terméket

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman a Power On hírlevelének legújabb kiadásában megosztotta a jövőbeli Apple-termékekkel kapcsolatos várakozásait.

Gurman továbbra is arra számít, hogy 2021 végéig új MacBook Prókat és AirPodsokat jelentenek be, de más úttörő termékbemutatóra legalább a jövő évig nem számít. 2022-re előre tekintve Gurman elmondta, hogy az Apple több termék bemutatását is tervezi, köztük új AirPods Prót, egy újratervezett iPad Prót, egy megújult Mac Pro tornyot Apple szilikonnal, egy újratervezett MacBook Airt, akár három új Apple Watch modellt és még sok mást.

Gurman és Debby Wu, a Bloomberg munkatársa korábban arról számolt be, hogy az új AirPods Pro új mozgásérzékelőket tartalmaz majd a fitneszkövetéshez, és elmondásuk szerint az Apple egy kisebb kialakítást is tesztelt, amely kiküszöböli a fülhallgató alatti szárakat. Ami az újratervezett iPad Prót illeti, Gurman és Wu szerint az Apple új üveg hátlapot tesztel, amely támogatja a vezeték nélküli töltést, és lehetővé teszi az AirPods töltését az iPad Pro hátlapjára helyezve.

Forrás: Digital Trends

Gurman szerint 2022 lehet az az év is, amikor az Apple bemutatja a széles körben pletykált kevert valóságú fejhallgatót, amely a kiterjesztett valóság és a virtuális valóság funkcióit egyesíti. Szerinte az Apple igazi AR-szemüvege még legalább 2-4 év távolságban van.    

Gurman kitartott amellett, hogy az Apple dolgozik a jövőbeli iPhone-ok műholdas funkcióin, amelyek lehetővé tennék a felhasználók számára, hogy szöveges üzeneteket küldjenek és vészhelyzeti jelentéseket nyújtsanak be a mobilszolgáltatás nélküli területeken, megjegyezve, hogy a funkciók még nem állnak készen.

Gurman megosztotta gondolatait az iPhone 13-ról és más, az Apple által a héten bemutatott készülékekről is, valamint az Epic Games-ítéletet követő lehetséges App Store-változásokra is reflektált.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó