IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ingyen Samsung TV a Galaxy tulajdonosoknak!

A Samsung elérhetővé teszi a streaming szolgáltatását a mobiltulajdonosok számára is.

A Galaxy tulajdonosok kapnak egy kis ajándékot a Samsungtól, ugyanis a mai naptól kezdve a dél-korei cég elérhetővé teszi számukra a Samsung TV Plus szolgáltatást.

Azonban sajnos kár arról álmodni, hogy akármilyen régi Samsung lapul a zsebünkben, mi is érintettek vagyunk, ugyanis csak a Note 20, S20, Note 10 és S10 szériák kapják meg a kis extrát.

A Samsung TV appot a Galaxy Store-ban vagy a Google Play áruházban lehet letölteni és nem szükséges hozzá előfizetés.

A Samsung TV mobil appja – Forrás: Phonearena

Eddig az alkalmazást csak Samsung TV-kre lehetett letölteni, de nem úgy kell elképzelni, mint egy Netflixet, vagy HBO GO-t, ugyanis főleg kevésbé ismert, egyéb csatornákat tartalmaz. Ilyen például a PeopleTV, PlayersTV, CBSN, NewsNow from FOX, Bloomberg TV+.

Van persze saját filmrészleg is, ahol nem érdemes nagy címeket várni, de azért lehet találni nézhető műsorokat. A Samsung Movie Hub és a FilmRise Free Movies csatornákon nézhetjük a filmes tartalmakat.

Természetesen kell internetes kapcsolat is a program működéséhez, de sajnos számunkra ennél is több kell, ugyanis még nem elérhető Magyarországon és nem nagyon van szó róla, hogy mikor lesz. Reménykedjünk, hogy ez a jövőben megváltozik!

Ti ki tudjátok esetleg VPN-nel cselezni a rendszert?

Forrás: Phonearena
Borító: Samsung

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó