IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Szeptember 7-én tarthatja következő bemutatóját az Apple

A Bloomberg kiváló újságírója, Mark Gurman arról számolt be, hogy az Apple célja, hogy szeptember 7-én, szerdán tartsa első őszi eseményét. A bemutató középpontjában az iPhone 14 modellek és az Apple Watch Series 8 áll majd.

A standard iPhone 14 modellek várhatóan kevés változást kapnak, de az iPhone 14 Pro modellek frissített kameratechnológiát, a notch eltávolítását a ovális alakú vagy lyukasztós kivágás javára, A16-os chipet és egyebeket tartalmaznak majd.

Az Apple összesen négy iPhone 14 modellt tervez kiadni, köztük egy 6,1 hüvelykes iPhone 14, egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max, egy 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max modellt. Figyelemre méltó, hogy nem lesz 5,4 hüvelykes iPhone mini, mivel a kisebb iPhone 12 és 13 mini készülékek nem fogytak olyan jól, mint várták.

Forrás: MacRumors

Három Apple Watch modell van készülőben, köztük az új Apple Watch Series 8, egy felfrissített Apple Watch SE, valamint az Apple Watch teljesen új Pro változata, amely várhatóan nagyobb testtel, frissített designnal és robusztusabb felépítéssel rendelkezik majd.

Tervben van még egy új, olcsó iPad, frissített iPad Pro modellek, egy Apple Silicon chipekkel ellátott Mac Pro és még sok más, de ezeket az eszközöket egy második, októberi eseményre tartogathatják.

Ha az Apple valóban hozza a szeptember 7-i eseményt akkor nagyjából egy héttel előtte, talán még augusztus vége előtt számíthatunk a hivatalos meghívókra. Az Apple már készül az előre felvett bemutatóra, ami arra utal, hogy ismét virtuálisan, és nem személyesen kerül rá sor. Ennek ellenére lehet egy személyes komponens is, amelyre a média néhány tagját is meghívják.

Gurman szerint az Apple azt mondta néhány kiskereskedelmi alkalmazottnak, hogy készüljenek fel a szeptember 16-i, pénteki új termékbemutatóra, ami arra utal, hogy az új iPhone és Apple Watch modellek megjelenése ezen a napon történhet meg.

Borítókép: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó