IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Új iPhone SE és iPad Air a láthatáron

Az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisa az elmúlt években az Apple szivárogtatásának gyakori forrása volt, mivel a vállalatnak törvényesen jelentenie kell az intézménynek a titkosítási technológiát használni készülő termékeket.

Amint azt a Consomac kiszúrta, az adatbázis most új iPhone-ok és iPadek modellszámait tárja fel, amelyek nagy valószínűséggel a közelgő iPhone SE és iPad Air revíziókat jelentik, amelyek a pletykák szerint a következő hónapokban kerülnek piacra.

Az új iPhone modellszámok az A2595, A2783 és A2784. Az új belépők az iPad oldalán az A2436, A2696, A2759, A2437, A2591, A2757, A2761 és A2766.

Forrás: EEC

Sajnos a Consomac bejegyzései csak homályos termékleírásokat említenek (okostelefon és táblagép), így a modellszámokat csak találgatással tudjuk a termékekhez társítani. Legalábbis az iPhone oldaláról elég valószínűnek tűnik, hogy ezek a készülő iPhone SE SKU-i.

Az adatbázisban megjelenő modellszámok és a termékek kiszállítása között eltelt idő nagyon változó, de az átlag körülbelül három hónap. A korábbi pletykák szerint az új iPhone SE és az iPad Air a márciusi-áprilisi időkeretben kerül piacra, így ez illik a képbe.

Nem számítunk sok meglepetésre, ami az újdonságokat illeti ezeknél a hardvergenerációknál. A legfrissebb pletykák szerint az új iPhone SE modell ugyanolyan külsővel, de gyorsabb teljesítménnyel és 5G támogatást biztosító A15-ös chippel fog rendelkezni. Az iPad Air frissítése a 2021-es iPad minihez igazítja majd a készüléket, olyan frissítésekkel, mint az A15 chip és a Center Stage támogatás.

Az iPhone SE termékcsalád drámaibb frissítése várhatóan 2023-ban vagy 2024-ben érkezik, ahol az iPhone SE megkapja a szükséges újratervezést, hogy megfeleljen a modern iPhone-szabványoknak.

Borítókép: GSMArena

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó