IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Végre tényleg érkezhet a fonott Lightning kábel

Korábban már szerepelt a hírekben, hogy valamilyen úton módon, egyszer csak megérkezhetnek a szövettel borított, fonott Lightning kábelek.

Utoljára júliusban szivárogtak ki képek a feltételezett valódi Apple kábelről, most Mr White új képeket osztott meg a kábelről, ami feltételezhetően az iPhone 12-es készülékek dobozában landol majd.

A fotókon egy olyan USB-C – Lightning kábel látható, ami egyértelműen kívülről szőtt borítást kapott, felváltva ezzel az évek óta használatos, nem túl strapabíró gumis műanyagot.

Az előzőleg kiszivárgott képeken a Lightning csatlakozós véget ródium borítású ruténium anyagból készítették, ami sokkal ellenállóbb a korróziónak. Ez most sem változott.

A másik óriás előnye az új kábelnek, azon kívül, hogy jóval elnyűhetetlenebb lenne, az gyorstöltési lehetőség, amivel 50%-nyi töltést paszírozhatnánk készülékünkben 30 perc alatt.

Az Apple még sosem csomagolt fonott kábelt az iPhone-jaik vagy iPadjeik mellé, viszont a Thunderbolt Pro kábel, a fekete USB-C – Lightning kábel, ami a Mac Próval érkezik és a HomePod tápkábele már mind fonott.

Mi előszeretettel látnánk a csomagban!

Forrás éss borítókép: Mr White Twitter

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó