IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

217 szuper PC emoji érkezik iPhone-ra 2021-ben

Mert hát muszáj volt a létező összes bőr és hajszínkombinációt megalkotni.

Az iOS 14 megjelenésével egy újabb emoji csomagot fogunk kapni az Apple-től, amiben mindenki hatalmas meglepetésre megint csak a politikai korrektség kapta a legnagyobb hangsúlyt. Az Unicode Consortium 217 új karakterre adta áldását, amik 2021-ben érkezhetnek iPhone-okra és iPadekre.

A megállapított szimbólumok ahhoz képest, hogy eddig milyen mennyiségben érkeztek viszonylag kevesen vannak, bár így is több, mint 200 verzió érkezik. Viszont ebben csak az a probléma, hogy a legtöbbjük pontosan ugyanaz az Emoji, csupán más színben.

A legfőbb változtatások a bőr és a hajszíneket érintik, de érkezik egy lángoló szívecske, egy arc, amit felhők borítanak (füstfelhők?) és egy arc spirális szemekkel.

Fontos újítások – Forrás: AppleInsider

A többi Emoji a bőrszínt változatosítja, valamint megjelennek a szakállas nők (tisztán emlékszem, amikor 2014-ben láttam Conchita Wurstot az Eurovíziós Dalfesztiválon, sosem gondoltam, hogy standard emoji lesz).  Valamint borzasztó sok csókolózó férfi és nő, és ezek végtelen kombinációja, végtelen bőr és hajszín összeállításokkal. És érkezik a fekete macska és a mammut is. Mert hát nem rekeszthetünk ki senkit!

Nekem már kicsit unalmas, hogy 3000+ emoji van a billentyűzeten és sok idő keresgélni köztük, csak hogy minden és mindenki reprezentálva legyen, Te mit gondolsz erről?

Forrás: AppleInsider
Borító: Emojipedia

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó