IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

7000 mAs-s aksival érkezhet az új Samsung telefon

A Galaxy M31 brutális akkumulátorát még tovább viszi a Samsung, és egy újabb középkategóriás mobilba építenek hatalmas erőforrást.

Az Android telefonoknál megfigyelhető egy trend, hogy minél több van, annál jobb. Gondolok arra, hogy például egyes telefonokban már akár 6-7 kamera is lehet a hátlapon, vagy az aksikapacitást is folyamatosan növelik, a fogyasztás optimalizálása helyett.

A Samsung az M31 után újra úgy döntött, hogy készít egy középkategóriás telefont, amit nehéz lemeríteni egy nap alatt. Bár azért az M31-es tesztek azt mutatják, hogy hiába a hatalmas, 6000 mAh-s aksi, azért estére már fel kell rakni töltőre, és maga a töltés is egy nem túl baráti 2 és fél óra.

A következő, idén megjelenő Samsung telefon SM-F127G modellszámot kapta és a 91mobiles észrevételei alapján a Galaxy F12 és M12 néven fog megjelenni.

Nem szokatlan, hogy a Samsung ugyanazon telefon két változatát is piacra dobja, ezért még kérdéses, hogy mik lesznek a végső specifikációk. Korábbi pletykák alapján tudjuk, hogy a Galaxy F12 / M12 6,7 hüvelykes Infinity-O kijelzővel, 7000 mAh-s akkumulátorral és négykamerás beállítással fog érkezni.

Így fog kinézni a hátlap

Ha nem is lesz a legerősebb telefon, a hatalmas kijelző, a jó aksiidő és a négy hátlapi kamera sok átlagfelhasználó számára lehet kecsegtető, főleg ha egy baráti árat sikerül rá kiszabnia a dél-koreai cégnek.

Szerinted indokolt a nagy aksi, vagy ideje lenne kevesebb “dzsúszt” fogyasztó rendszereket és kijelzőket tervezni?

Forrás: PhoneArena
Borító: Gizmos

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó