IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Beeper többfunkciós csevegőalkalmazás elhozza az iMessage-et Androidra és Windowsra

Az új univerzális Beeper csevegőalkalmazás 15 különböző csevegési platformot egyesít egyetlen felületen, köztük az iMessage-et is, amit így már Windowson is használhatunk.

Az alkalmazás egy olyan csapattól származik, amelybe a Pebble korábbi vezérigazgatója, Eric Migicovsky is beletartozik. Az app lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy sor üzenetküldő szolgáltatást integráljanak a WhatsApp, SMS, Signal, Telegram, Slack, Twitter, Skype, Hangouts, Discord, Instagram és Facebook Messenger egyvelegébe. A legszembetűnőbb az Apple iMessage támogatása, mivel az hivatalosan csak Apple eszközökön érhető el.

Minden egyben – Forrás: Beeper

Az alkalmazás trükköket használ ennek elérése érdekében, a weboldal GYIK-jéből kiderül, hogy egy, a Beeper alkalmazást futtató, mindig online Macre van szükség ahhoz, hogy az Android vagy Windows eszközeinkre is telepíthessük azt. Alternatív megoldásként a Beeper egy jailbreakelt iPhone-t küld, a Beeper alkalmazással telepítve, amely áthidalja az iMessage problémáit olyanoknak, akiknek nincs Macjük.

Az alkalmazás a nyílt forráskódú Matrix üzenetküldő protokollra épül. Míg az egyértelmű rövid távú cél a különböző szolgáltatások közötti csevegés megkönnyítése, Migicovsky felvette annak lehetőségét, hogy az összes felhasználót fokozatosan áttérítsék a nyílt forráskódú Matrixra ahelyett, hogy hidakat használnának a szolgáltatások között.

A Beeper havonta 10 dollárba kerül a hosztolt opcióval, ami úgy van beállítva, hogy elérhető legyen macOS, Windows, Linux, iOS és Android rendszereken. A Beeper webhelyén már lehet kérni az előzetes regisztrációt.

Ti használnátok ilyen előfizetési díj mellett? Vajon hány perc alatt perli le a kiskapujukról az Apple a nadrágot is?

Forrás: MacRumours

Borítókép: JustAndroid

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó