IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Galaxy Watch Active2-re is érkezik a Watch3 egyik legjobb funkciója

A Samsung Galaxy Watch Active2 már kapott egy nagyobb frissítést a múlt hónap során, amikor is az óra már megkapta a Watch3 néhány funkcióját. A mostani frissítéssel pedig a hangvezérlést örökli meg az Acitve2 edzések során.

A TizenHelp szerint a legfrissebb szoftververzió a R820XXU1CTJ5 számon fut és ha egyszer megérkezik a frissítés, akkor onnantól kezdve a felhasználóknak lehetősége nyílik hangutasításokkal is irányítani az okosórájukat például edzés alatt, egész addig amíg használnak vezeték nélküli fülest is az órához.

Koreaiul írni-olvasni tudok előnyben… Forrás: Android Central

Amellett, hogy ez segít elérni a testmozgás célját, a funkció további hasznos információkhoz is hozzáférést biztosít, ilyen például a futás vagy kerékpározás közben megtett távolság és pulzusszám. A Fitbit Premium előfizetéses szolgáltatással ellentétben, amely hasonló funkciót kínál a Fitbit okosórák tulajdonosai számára, a Samsung hangutasítása teljesen ingyenes.

A hangutasítás funkcióval együtt a frissítés stabilitási fejlesztéseket és néhány hibajavítást is tartalmaz. Sajnos azonban időbe telik, amíg a frissítés széles körben elérhetővé válik, de ez a Samsungnál már egészen általánosnak mondható.

A frissítés telepítéséhez a Galaxy Wearable appban látogasd meg a Watch szoftver frissítés menüpontot és válaszd a Letöltés és telepítés pontot, ha van elérhető új verzió számodra.

Borítókép: Samsung

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó