IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A kifutók világába kalauzol el az Apple TV+ legújabb sorozata

Vissza a 90-es évekbe… A The Supermodels négy nő története, akik fenekestől felforgatták a divat világát.

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington neve talán még azoknak is mond valamit, akik a 2000-es években születtek. A valódi szupermodellekkel készített interjúk visszarepítik a nézőket a 80-as és 90-es évek divatvilágába.

Egy történet szerint Janice Dickinson az első önjelölt szupermodell. Szerinte, amikor egyszer az ügynöke felhívta a figyelmét arra, hogy túl sokat dolgozik, amivel vigyáznia kellene, mert nem egy Superman, Dickinson csak annyit válaszolt, „lehet, hogy nem Superman, hanem egy szupermodell vagyok!”. Más beszámoló szerint a szupermodell fogalom megjelenése és kialakulása az 1960-as évek első divatikonjának, Twiggynek köszönhető.

Forrás: Getty Images

De persze nem csak minden a sikerről, fényről és csillogásról szól, a kifutó mellett mind a négy nő keményen megdolgozott a sikerért.

A sorozat rendezését a kétszeres Oscar-díjas Barbara Kopple-re bízták, míg executive producerként megjelenik Brian Grazer és Ron Howard is Campbell, Crawford, Evangelista és Turlington mellett.

A sorozat csatlakozik az Apple dokumentumfilmjeinek és sorozatainak egyre bővülő listáját. Volt már itt Beastie Boys Story, Boys Stat és Billie Eilishról is készül sorozat.

Forrás: Apple TV+ Newsroom 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó