IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A legjobb androidos telefonok, ha számít a hosszú akkumulátoridő

Ha egész nap szeretnéd használni a telefonod, akkor az egyik legfontosabb specifikáció az akkumulátor kapacitása. Itt van pár mobil, akik nem szégyenkezhetnek a paramétereik miatt.

Mire jó egy telefon, ha állandóan töltőt kell vadásznunk, mert lemerül az akkumulátor? Ha te is sűrűn nyomogatod a kütyüdet, de nincs lehetőséged a nap folyamán történő töltésre, akkor az akkumulátor kapacitása az első számú prioritás telefon vásárlásakor. Szerencsére számos nagyszerű készülék összpontosít az akkumulátorra és nem adja fel a küzdelmet nap felénél. Az Android Central összeállított egy listát a legjobb aksikkal rendelkező telefonokról.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Az 5000 mAh-es akkumulátorral és a legújabb processzorral az S20 Ultra kivételes élettartamot biztosít. A legnehezebb napon is képes állni a sarat, akkor is ha úgy döntünk, hogy a képernyőt 60 Hz-es frissítési gyakorisággal használjuk. Ráadásul a telefon minden más szempontból is egy igazi zászlóshajó.

A Galaxy S20 Ultra – Forrás: Samsung

Samsung Galaxy S20 +

Olcsóbb, mint az S20 Ultra, és 4500 mAh-es akkumulátorral rendelkezik. Kisebb ugyan egy kicsivel a kapacitás, de közel azonos az akkumulátor-üzemidő. Kisebb a képernyő is a kameraszett sem a legjobb, de könnyebb egy kézben tartani és használni.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Ha egy nagy Samsung telefont szeretnénk hatalmas akkumulátorral és az S tollal, akkor a legjobb választás a Galaxy Note 20 Ultra. 4500 mAh-es akkumulátorral kiegészítve a Note 20 Ultrának meg se kottyan az egész napi használat, hihetetlenül gyors teljesítménnyel és lenyűgöző AMOLED kijelzővel és 120 Hz-es frissítési gyakorisággal kápráztatja el a tulajdonosát.

OnePlus 8T

A OnePlus 8T a fantasztikus okostelefon. Szupergyors, nagyszerű kijelzővel és megbízható kamerákkal rendelkezik. 4500 mAh-s akkumulátora kiváló élettartamot biztosít az egész napos használat során, és amikor tölteni kell, a Warp Charge 65 rendszer mindössze 39 perc alatt 100%-ra tölti.

OnePlus 8T – Forrás: BestBuy

Moto G Power

Az akkumulátor élettartama érdekében azonban nem feltétlen kell 200 000 forintos összegeket kiadnunk a kezünkből. A Moto G Powernél az egyszerű szoftver és a korlátozott hardverjellemzők jól párosulnak egy 5000 mAh-s akkumulátorral, és a végeredmény egy olyan telefon, amely akár három napig is kitart egyetlen töltéssel. Igen, jól olvastad, három napig!

Xiaomi Mi 10T Pro

A Xiaomi Mi 10T Pro több szempontból is masszív, például az akkumulátor-üzemidő az egyik legerősebb tulajdonsága. Hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátort kapott, amely jóval több, mint egy napos használatot tesz lehetővé, a 33 W-os gyorstöltéssel együtt nagyon jó kis készülék azoknak, akik állandóan használják valamire.

Te melyiket választanád a fentiek közül?

Forrás és borító: AndroidCentral

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó