IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A One More Thing esemény meghívója is AR meglepetést rejteget

Amióta az Apple virtuálisan rendezi meg legnagyobb bemutató eseményeit, mindig eldugnak egy aprócska kiterjesztett valóságos meglepit a meghívókban. 

A szeptemberi eseményben tekergőzött az alma, míg az októberiben buborékok ugráltak. Most pedig egy fel- és lecsukodó színes fényekkel megvilágított alma logót láthatunk. 

Ha te is szeretnél elszórakozni az Apple logóval, nincs más dolgod, mint meglátogatni az esemény oldalát az iPhone-od vagy iPaded segítségével Safarin, rányomni az Apple logóra és várni egy kicsit, hogy előugorjon az AR-os felület és már lőheted is ki a kis alma logót bármilyen sík felületre. 

Az eldőlő Apple logó számomra egyértelműen hozza a Macek ki és becsukását. Elég egyértelmű, hogy mit szeretnének ezzel sugallni. Persze ismételten kismillió verzió napvilágot látott már, régi MacBooktól, Prón és Airen keresztül iMacig. 

Bónuszként pedig egyből érkezett egy rakat háttérkép az új desinnal psprromtól, FlareZephyrtől és Surenixtől. A képekre kattintva le tudjátok őket tölteni nagy méretben.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó