IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Samsung Galaxy Watch 2 már a spájzban lehet

Abban szerintem mindenki megegyezik, hogy a legjobb androidos okosórákat a piacon jelenleg a Samsung gyártja. Most pedig jöhet a Galaxy Watch utódja, az FCC-nél ma tűntek fel a következő modellek számai és néhány technikai adat.

A Galaxy Watch első verzióját majd’ két éve mutatták be, azóta a „király kategóriának” nem is volt utódja, a Galaxy Watch Active 1-2 egy jóval alacsonyabb kategóriában versenyez. Azonban időről-időre felröppen a hír, hogy megújul a Galaxy Watch is.

Forrás: FCC

Most az FCC-hez is beérkeztek a papírok és a kínai 3C-s bizonyítványt (Compulsory Certification of China) is megszerezte az új óra.

Az új eszközök az SM-R845 és SM-R855 sorszámon kerültek bejegyzésre. A kizárólag Wi-Fi csatlakozással rendelkező modellek SM-R840 és SM-R850 számot viselik, a 45-ös és 55-ös verziók LTE-vel, WiFi-vel és Bluetooth-szal is ellátottak lehetnek.

Forrás: FCC

További megerősítés, hogy a korábbi Watch Active 2 modellek SM-R820 és SM-R830 számmal szerepeltek, az FCC-hez beküldött sematikus ábrákon pedig egyértelműen látszik a Galaxy Watch felirat is.

Az SM-R845-ös modell hátulja felfed néhány extra információt még. Az eszköz átmérője 45 mm és a borítása rozsdametes acél, a kijelzőt pedig Gorilla Glass DX védi. 5 ATM nyomásig vízálló, MIL-STD-810G minősítéssel rendelkezik tartósság terén. Rendelkezik GPS és LTE kapcsolattal is.

Az SM-R855-ös modell viszont nagy valószínűséggel kisebb méretet sejtet. A Watch Active 2 esetében is a 40 mm-es kisebb modell száma volt az SM-R830 és a 20-as volt a nagyobb eszköz. A Samsung még véletlenül sem logikusan jár el ebben az esetben.

Forrás: FCC

Azt biztosan tudni, hogy az SM-R840 és 850 a Wi-Fi-s modelleket takarja, az 850-es számú készülék pedig 41 mm-es méretű lesz.

Tavaly a Watch Active 2 esetében július 26-án nyújtották be a papírokat az FCC-hez, majd négy nappal később, július 30-án be is jelentették hivatalosan a készülékeket. Lehet a jövő héten már várhatjuk is a bejelentést…

Forrás: Droid Life

Borítókép: FCC

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó