IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Samsung új kütyüje egyszerre tisztítja és tölti okoskészülékeidet!

Válságos időkben válságos ötletek szükségesek ami néha a nevetséges és elengedhetetlenül hasznos határait is súrolhatja. A Samsung elő is rukkolt egy hihetetlen kiegészítővel.

Biztos hallottunk már különböző telefonos babonákról: mint ahogy azt a szóbeszéd is mondja, a vízbe ejtett telefont egy tál rizsbe kell tenni (szerintem a rizsmogulok legnagyobb ötlete) és csodának határos módon, vagy inkább egy kínai rizsistennek köszönhetően, megjavul ( persze nem fog). Most úgy tűnik, nem csak babonáról van szó. Hivatalos UV kütyüfertőtlenítőt dobott piacra a dél-koreai elektronikai cég.

Forrás: RJ Youtube

Nem ez egyébként az első próbálkozás hasonló témában a Samsungtól. Márciusban már kijelölt helyeken telefon és egyéb Samsung készülék tisztítást ajánlottak a tulajoknak. Mostantól viszont már saját kis kütyütisztítónk lehet, hogy akárhol és akármikor baktérium- és vírusmentessé tehessük eszközeinket.

Szerintem egész elegáns és szolid kisugárzást nyújt. Szép kis 228mm x 128mm x 49mm-es dobozka, melyben könnyen elfér majd telefonunk vagy akár egyszerre okosóránk és vezeték nélküli fülesünk. Arra viszont számítsatok, a zsebünkhöz túl nagy lesz, úgyhogy táskára valószínűleg szükség lesz hozzá! Viszont a Samsung márka nem azt jelenti hogy majd exkluzívan a cég termékeivel lesz használható: minden ami belefér, az megtisztítható lesz (99%-osan, a cég állítása szerint) az UV lámpa segítségével.

Nem mellékesen nem csak tisztít, de tölti is majd a vezeték nélkül tölthető kütyüket. Mindezt 50 dolláros árcédulával, ami egész jó ajánlatnak tűnik.

Forrás: Samsung

Egyelőre csak Thaiföldön kapható a termék, de ha elég nagy lesz a kereslet, ki tudja talán Magyarországra is eljut, és majd tisztíthatjuk kütyüinket. A tisztaságmániások biztos örülnének neki.

Borító: Samsung
Forrás: SAMMOBILE

Szerinted nevetséges vagy hasznos? Milyen rendszeresen szoktad tisztítani a telefonod?