IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Akár már jövő héten jöhet az AirPods 3 és Apple Music HiFi

Egy új pletyka szerint az Apple május 18-án, kedden fogja bejelenteni az AirPods harmadik generációját és a nemrég pletykált HiFi-t, vagyis High Fidelity Apple Music előfizetési lehetőséget, a weboldalán közzétett sajtóközleményen keresztül.

Luke Miani szerint az Apple a következő generációs AirPods megjelenését a Newsroomon közzétett hírrel és a webshop frissítésével tervezi.

2019-ben az Apple sajtóközleményen keresztül adta ki a teljesen új AirPods Prót is, így bár ez hihetőnek tűnik, az információt nem kell készpénznek venni. Az új AirPods várhatóan frissített dizájnnal rendelkezik majd, amely jobban hasonlít az AirPods Pro kialakításához, de hiányoznak belőle az olyan “Pro” funkciók, mint az aktív zajszűrés.

Forrás: 52Audio

Az új AirPods lesz az első nagyobb frissítés a standard AirPods vonalán a 2019-es 2-es verizót követően, amely vezeték nélküli töltést, Hey Siri támogatást és jobb akkumulátor-üzemidőt hozott. Ming-Chi Kuo szerint az új AirPods az idei harmadik negyedévben teljes tömegtermelésre kerülne.

Az új, harmadik generációs AirPods mellett az Apple az új pletyka szerint egy vadonatúj HiFi vagyis High Fidelity Apple Music előfizetési szint bejelentését is tervezi. Egy, a hónap elején megjelent jelentés szerint az Apple azt tervezi, hogy a “következő hetekben” elkezdi az Apple Music előfizetőknek magasabb minőségű streaminget kínálni egy új előfizetési szint segítségével.

Forrás: Apple

Az említett jelentés szerint a szint ugyanannyiba fog kerülni, mint a jelenlegi egyéni Apple Music csomag, 9,99 dollárba. Még mindig nem ismertek a konkrétumok azzal kapcsolatban, hogy az Apple hogyan tervezi a HiFi zenei streaminget a meglévő szintekbe integrálni. Az iOS 14.6-os verziójának első bétájában található kód arra utal, hogy a HiFi Apple Music streaming csak a kompatibilis hardverekre korlátozódhat.

Bár a HiFi Apple Music jelentés forrása az új előfizetés és az AirPods bemutatását csak néhány hétre kezdte pedzegetni, még az is lehet, hogy az egész csúszik a   WWDC-re…

Forrás és borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó