IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Apple Watch és iPhone, ketten egy egész!

Az Apple a tegnapi napon publikálta új mini weboldalát, ami az iPhone-t és Apple Watchot, mint power couple-t mutatja be, szépen listázva azokat a tulajdonságokat, amivel a két eszköz leginkább erősíti egymást.

Hívások kezelése könnyedén

Forrás: Apple

Válaszolj az Apple Watchodon, még csak az iPhone-od sem kell hozzá. Cellularos óra esetén teljes egészében hátrahagyhatod a telefonod. Vedd fel, némítsd le vagy nyomd ki, az óra minden interakcióra képes.

Ha pedig nem elég kényelmes az órádat használni, egy mozdulattal átpasszolhatod a hívást a Handoff funkció segítségével az iPhone-odra, iPadedre vagy Macedre. És azonnal átválthatsz FaceTime hívásra is.

Gyorsabb válasz az üzenetekre

Forrás: Apple

Ha a telefonod nincs nálad, a zsebedben vagy a táskádban van, akkor emeld csak fel a csuklód, egy érintéssel elolvashatod bejövő üzeneteid és azonnal reagálhatsz is rájuk rövid, előre megadott szöveges üzenetekkel, tapback reakciókkal és emojikkal is. A diktálás pedig magyar nyelven is kiválóan működik.

Fotózz egy mozdulattal a csuklódról

Forrás: Apple

Azt eddig is tudtuk, hogy az iPhone-ok kamerájával kiváló fotókat lehet lőni. Az Apple Watchod segítségével pedig még intelligensebb megoldásokat választhatsz. Állíts be időzítőt, zoomolj a Digital Crown használatával, válts a front és hátlapi kamerák közt, szinte minden funkciónak találhatsz párt az Apple Watchodon.

60 millió zeneszám a kezed ügyében

Forrás: Apple

Legyen szó akár az egész Apple Music zenei könyvtárad komplett streameléséről vagy a lejátszott zene kontrollálásáról, az Apple Watchod és egy AirPods segítségével bármit meghallgathatsz. Zene, podcast, audiobook vagy rádió, nem akadály.

Szíved ügye az Apple szívügye is

Forrás: Apple

Az egészség vonal egyik legfontosabb és legpontosabb találmánya a pulzus mérése és az arra alkalmas órák esetén EKG mérések készítése. Az Egészség alkalmazás segítségével minden adatot, akár real time is lekövethetsz, feljegyezhetsz és utána megoszthatod kezelőorvosoddal is.

Partner az edzésben

Forrás: Apple

Nem csak a csínytevésben, a zsírégetésben is legjobb társad lehet az Apple okosórája és a hozzá tartozó Tevékenység alkalmazás. Mivel egész nap veled lehet, így észrevétlenül képes minden mozdulatodat követni és feljegyezni. Ülj az irodában, sétálj az utcán vagy ússz egyet, az Apple Watch mindenütt veled lehet.

Find my iPhone

Forrás: Apple

Mivel Apple Watch és iPhone a legjobb barátok, szavak nélkül is összetartoznak. Megtalálják egymást bárhol, bármikor. Pittyegtesd az iPhone-od az órád segítségével, villantsd fel a vakuját a sötétben vagy küldj üzenetet az elveszett telefonodra.

Fizess bárhol, bármikor

Forrás: Apple

Az Apple Pay és egyéb virtuális pénztárca segítségével bárhol és bármikor fizethetsz kizárólag az Apple Watchod használatával, anélkül, hogy a telefonod vagy bankkártyád egy pillanatra elő kéne venned.

Kell ennél több?

Borítókép: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó