IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple bemutatja: Apple Music rádió

Az új Apple Music 1, Apple Music Hits és Apple Music Country a király zenék mellett a világ legjobb rádiós műsorvezetőit és művészeit sorakoztatja fel.

Az Apple frissében két új élő globális rádiócsatornát jelentett be az Apple Musicon, amely 165 ország zenei rajongói számára érhető el, köztük persze Magyarországon is.

Forrás: Apple Newsroom

A mai naptól kezdve a Beats 1 globális rádióállomás új neve Apple Music 1 lett és ezzel együtt két további rádióállomás is indul: az Apple Music Hits, amely a 80-as, 90-es és 2000-es évek kedvenc slágereit hozza, valamint az Apple Music Country, ami nálunk egy kicsit megfoghatatlan, leginkább amerikában töretlen népszerűségű countryzenét játszik.

Az Apple Music 2015-ös indulása óta a Beats 1 a világ egyik leghallgatottabb rádióállomásává vált. Kínálatát mélyebb művészeti interjúk, globális exkluzív események és premierek tarkítják.

Forrás: Apple Newsroom

A Beats 1 mostantól Apple Music 1, de továbbra is Los Angelesből, New Yorkból, Nashville-ből és Londonból jelentkezik a csatorna, ahol olyan művészek működnek közre a műsorokban, mint Billie Eilish, Elton John, Joe Kay, Lil Wayne, Frank Ocean, Vince Staples, The Weeknd.

Forrás: Apple Newsroom

Emellé érkezik még az Apple Music Hits, mely a 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb rajongói által ismert és szeretett dalok garmadát sorakoztatja fel. Míg az Apple Music Country a modern countryzene rajongóinak kedvez. Ez a műfaj bár nálunk sem ismeretlen, az Egyesült Államokban még mindig top kategóriaként tarol. A csatorna kínálatában pedig keverednek a countryzene állócsillagainak dalai a feltörekvő művészek számaival.

Te hallgattál valaha Beats 1 rádiót?

Forrás és borítókép: Apple Newsroom

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó