IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

iPhone-nal a kezedben szexibb vagy Tinderen

Egy friss kutatás eredményei szerint ha iPhone-od van, akkor sokkal nagyobb eséllyel húznak jobbra, mintha egy Samsung lenne a kezedben.

Nem tudjuk, hogy kinek pattant ki a fejéből ilyeneket nézni, de egy új kutatás megerősítette azt az eddig is sejthető sztereotípiát, miszerint az iPhone tulajdonosok jobbnak tűnnek androidos társaiknál.

A felmérés szerint ugyanis az iPhone tulajdonosoknak sokkal több „matche” (párja, viszonzott kedvelése) lesz, mint az egyéb márkát használóknak. És örökre egyedül leszel, ha BlackBerry-d van. Ráadásul egy iPhone-nal a kezedben, a füledben pedig láthatóan eredeti AirPodsszal halmozottan vonzóbbnak tűnsz az ellenkező nemnél. Ráadásul azt is nagyon szépen kimutatta az app, hogy főleg a nők mennek a pénzre.

A CompareMyMobile volt egyébként a kutatás elkövetője, és összesen 50 000 profilmegtekintést elemzett a legnépszerűbb randiappok közül. Teljesen megegyező profilokat készítettek, annyi különbséggel, hogy az egyiken látszott az is, hogy milyen tech-cuccai vannak az illetőnek.

Az eredmények szerint az iPhone tulajok 76%-kal növelték az esélyeiket egy randira, ha meg is mutatták azt. Egy Apple Watch már a jólét jele lehet, az 61%-os növekedést eredményezett, míg az AirPods 41%-os emelkedést hozott a gazdájának.

És mi van a Samsung tulajdonosokkal? Őket összesen csak 19%-kal kedvelték többen, ha látszott a képen a modell. És ez volt az egyetlen androidos telefon, aminek láttán nem esett a felhasználó vonzósága. Egy Sony-val a kezében az ember 14%-kal, Huaweijel 23%-kal és OnePlusszal 30%-kal esik az ellenkező nem szemében.

Sajnos ezen nincs mit magyarázni, a hölgyek anyagiasabbak – Forrás: CompareMyMobile

Ha pedig BlackBerry-d van, akkor ne is reménykedj, hogy megtalálod a másik feled, ugyanis 74%-kal rontotta a párért áhítozó egyedek vonzósági rátáját a régen még menőnek számító telefon.

Ahogy már említettük, ezeket főleg a nők tartották fontosnak és azon belül is a 31-35 évesek (kapuzárási pánik, mi?) a férfiak számára pedig nagyon elenyésző százalékban nyomott a latba a technológia. A kutatás ráadásul nagyvárosokban készült, és azon belül is New York és London bizonyult a legítélkezőbbnek.

Szerinted jogos és igaz a felmérés? Tényleg vonzóbb a másik egy köztudottan drága telefonnal?

Forrás és borító: AppleInsider

 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó