IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Egy új app segítségével mi is SpaceX-es rakétákat lövöldözhetünk az űrbe

Az iPhone-hoz készített „X-Plane: Starship” segítségével realisztikus élményrepülésben lehet részünk a SpaceX következő generációs rakétáival.

Az App Store-ban nemrég megjelent egy új szimulátor alkalmazás „X-Plane: Starship” néven. Az app lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hihetetlenül reális fizika segítségével pilótát játszanak a SpaceX új csillaghajójával a Földön vagy a Marson.

Forrás: SpaceExplored

Az alkalmazás fejlesztője a Laminar Research, és ez nem az első kísérletük egy reális fizikai szimulációra. A fejlesztőstúdió egy maroknyi egyéb szimulációs alkalmazást is létrehozott, például az X-Plane 11-et Mac-en és PC-n, amely számos díjat bezsebelt és az egyik legjobb fizikai szimulátornak nevezték.

Forrás: SpaceExplored

A Laminar Research további nagyszerű alkalmazásokat is készített iPhone-on és iPad-en is. A legnépszerűbb ezek közül az X-Plane Flight Simulator. Ebben az alkalmazásban a felhasználók választhatnak a 17 különböző repülőgép egyikéből, amibe beleülhetnek, mint pilóta. Felszállhatnak vagy leszállhatnak, és mindezt több mint 37 000 valós repülőtéren, reális fizikával. Igazi álomapplikáció a repülés szerelmeseinek.

Forrás: SpaceExplored

A SpaceX csillaghajója képes lesz személyzetet és rakományt egyaránt szállítani a Föld pályájára, a Holdra vagy akár a Marsra is. Ha te is ki szeretnéd próbálni ezt a fantasztikus űrhajót, az alkalmazás jelenleg teljesen ingyenes.

Ti szeretitek a szimulációs játékokat?

Forrás és borító: SpaceExplored

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó