IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Egyre jobb filmek landolnak az Apple TV+ kínálatában

Épp csak megjelent a Tom Hanks nevével fémjelzett Greyhound, hamarosan olyan címek érkeznek az Apple streaming kínálatába, mint az Emancipation, Killers of the Flower Moon vagy a Snow Blind. Ezek mellett hamarosan landol a Justin Timberlake főszereplésével készült Palmer is.

A vállalat szépen lassan átnyergel a kizárólag saját gyártású Apple TV exkluzív tartalmak szolgáltatásáról a nagyjátékfilmekre is. A közelmúltban egyre több olyan szerződésre került tinta, ami bizony megmozgathatja a nézők fantáziáját, legfőként a benne szereplő nevek miatt:

  • Snow Blind – Jake Gyllenhall
  • Killers of the Flower Moon – Leonardo DiCaprio és Robert De Niro
  • Emancipation – Will Smith és Julianne Moore
  • The Sky is Everywhere és Ont he Rocks – Bill Murray és Rashida Jones
  • Palmer – Justin Timberlake

A legfrissebb szerzeményben, a Palmerben Timberlake egy ex-egyetemi futballjátékost alakít, aki börtön büntetésének letöltése után visszatér szülővárosába, hogy egyenesbe tegye életét, azonban mint ahogy az várható is, nem megy minden zökkenőmentesen.

Forrás: Apple TV+ News

Az Apple TV+ kínálatában elérhető tartalmakat megtekintheted iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch és Mac segítségével. De az arra alkalmas Samsung és LG okos tv-ken, valamint Amazon Fire TV-n és Rokun is elérhetők, mindössze 1890 Ft-ért havonta.

Az Apple TV dedikált alkalmazása hamarosan elérhető lesz egyes Sony és VIZIO smart TV-ken is. Ha pedig újonnan vásárolsz iPhone-t, iPadet, Apple TV-t, Macet vagy iPod touchot, behúzhatsz egy év próbaidőt az első aktiválástól számított 3 hónapon belül.

Borítókép és forrás: Apple TV+ News

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó