IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ekkora akkumulátor lapul az iPhone 12 és 12 mini hátlapja alatt

Az Apple jóváhagyást kapott Brazíliában az iPhone 12 és 12 Pro modellek forgalmazására. Az új szabályozási dokumentumokból pedig fény derült a 12 és 12 mini akkumulátor kapacitására is.

A 12 és 12 Pro modellek már október 16. óta előrendelhetők a világ legtöbb táján. A vállalat pedig folyamatos tárgyalásokat folytat azokkal az országokkal, ahol még nem dobhatták piacra a készülékeket. Ilyen például Brazília is, ahol az ANATEL ügynökség dönt a forgalmazásról.

Az ő szabályozási dokumentumaikból származnak az alábbi számok, mely szerint az iPhone 12 mini 2227 mAh-s, míg az iPhone 12 2815 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

Ugy ez az az adat, ami az Apple soha semmilyen körülmények közt nem tüntet fel a termékek oldalán. Ehelyett a nagyon trükkös, hány órát bír az aksi különböző tevékenységek közben mértékegységet forszírozzák.

A dokumentációból az is kiderült, hogy a forgalomba kerülő iPhone 12 modellek a 4G-s támogatás mellett kizárólag sub-6 GHz-es hálózaton fognak működni. Így már tényleg biztos, hogy a gyorsabb mmWave csak az USA-ban eladásra kerülő új iPhone-ok privilégiuma marad.

Forrás: Tecnoblog

Kapcsolódó cikkeink

Az idei Maces felhozatalban visszaköszönhet a klasszikus iMac G3 és G4 is

Anikó

Csütörtöki csörte – Míg a Google Pixel ingyen is életet ment, az Apple Music örökké fizetős marad

Anikó

Több felhasználó beállítása Apple TV-n

Anikó