IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S21

Vagy, ha úgy tetszik S30, attól függően éppen ki szivárogtat. Ha már alig várod, hogy megkaparinthasd a Samsung 2021-es zászlóshajóját, van egy jó hírünk: jött néhány kép és infómorzsa a jövő évi készülékről.

A képek alapján a teleefon előlapja sokat nem változik az elődökhöz képest. Megszólalásig az S20-ra, ideértve a képernyő közepén lévő kis lyukacskát is a szelfi kamera számára. Méretügyileg pedig 6,2”-en kell gazdálkodnunk. De lesz a készülékből Plus és Ultra verzió is.

A hátlapot viszont kicsit átszabták. Az új kamera elrendezés egészen a hátlap széléig érhet, vastagsága pedig egészen emberes, 1,1 mm lehet. Ebből lesz aztán a szépen billegő telefon. A lencsék száma viszont változatlan. A hátlapon három kamera kaphat helyet, a már megszokott formációban.

Ami viszont ennél is fontosabb. Hogy a bemutató meglehetősen korán, jövő év januárjában már meg is lehet. Pontos dátum még nincsen. De akár 6 héttel korábban is jöhet az új készülék, mint várnánk.

Idén a járvány kitörésekor jött a Galaxy S20 hármasa, majd alig néhány hete érkezett ugyanebből a készülékből a jóárasított Fan Edition. És már egyből a nyakunkon lehet a következő széria.

A rendszerint az év elején megtartott CES után kevés vállalat van, akik bármit frissében a piacra dobnának. Talán pont ezt használhatja jövőre a Samsung.

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung megszorongatta az Apple-t az okosórapiacon

Anikó

Ismét másolja az Apple-t a Samsung

Anikó

Repülőn kapott lángra egy Galaxy A21

Anikó