IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Elindult az IThon.hu!

Sziasztok!

Ez a nap is eljött végre, pedig egy hónapja még nem is gondoltam volna. Elképesztő örömömre szolgál, hogy megoszthatom veletek az elmúlt hetek kitartó és kimerítő munkájának gyümölcsét, a legújabb magyar tech oldalt, ami nagy reményekkel vág neki a piac meghódításának!

IThon.hu – Techben otthon vagyunk!

A legtöbb mai olvasónk számára nem vagyunk idegenek, hiszen 2016 óta olvashattatok tőlünk az iMagazin hasábjain. Ebben az új projektünkben számotokra számos remek hírről számolhatok be. Menjünk rajtuk sorban!

Az eddigi 6 fős csapattal indulunk, akik közül már mindannyian írtunk több területen és felületen is. A techvilág számos részlete érdekel minket, így igaz az elmúlt években szinte kizárólag az Apple szemszögéből tudtuk kifejezni magunk, most úgy érezzük, képesek leszünk érdekes témákat és friss híreket szállítani nektek egy sor izgalmas témában:

  • Én például nagyon függök egy ideje a kamerás témán, emellett azt hiszem, itt az ideje hogy teszteljek egy jó Android telefont, hátha elismerem az érdemeit…
  • Anikó azt gondolja, hogy az elmúlt évek közel ezer tippjének legyártása után már szívesebben rakna össze kevésbé izzadtságszagú, a felhasználók számára többet adó tippeket, ráadásul több operációs rendszerről.
  • Artúr sosem távolodott el igazán az Android világától.
  • Balázs elsősorban videóban mutatná meg nyugodt stílusát nektek, leginkább a tévék és az igazi high-end tech terén szeretem meghallgatni véleményét.
  • Szarka figyelme továbbra is a közösségi médiára fókuszál, de az autós témában is mindennap képzi magát.
  • Zsolt a gaming és a tech világ legérdekesebb sztorijai kapcsán szeret egy-egy történet mélyére ásni, na meg persze minden játékot kipróbál, amit csak tud. Lesz merítés, semmi unalom!

Ami itthon kapható és a kezünk ügyébe tud kerülni, mi le fogjuk tesztelni. Elég hamar meg fogtok lepődni, hogy mennyi mindent!

Apple-ben továbbra is az élen

A nagy színesítés mellett természetesen nem változott a hozzáállásunk Cupertinóhoz. A filter nélküli vélemény talán kicsit más, de továbbra is pozitív. Az Apple háza tájáról érkező legfrissebb híreket a legnagyobb mennyiségben továbbra is nálunk keresd. Nem írunk kevesebbet az Apple-ről ezen túl sem, csak minden másról többet!

Nem szeretnénk lemondani egyetlen Apple termék teszteléséről, de ha látunk más alternatívát, hajlandóak leszünk kimondani, hogy ez most nem az igazi. Szeretjük az Apple-t minden hibája mellett is, de semmiképp sem vakon!

Ide nem kell AdBlocker

Az IThon.hu oldalán szükségtelen AdBlockert használnod. Nem hiszek a bannerekben, el is csúfítják az oldalt, így nem tervezzük a bevezetését. Azt hiszem, ez a projekt csak akkor lesz majd életképes hosszú távon, ha az olvasóink számára valódi értéket, piacképes ajánlatokat tudunk nyújtani, amivel mi is jól járunk majd. Addig a vendégeim vagytok az ingyenes tartalomra!

Új csomagolásban a megszokott közösség

Azt gondolom, az iMagazin legfőbb értéke az a napi szintű kemény mag volt, akik az elmúlt 6 évben kifejezetten jó közösséget hoztak létre, még akkor is, ha néha az oldal jellegéből adódóan szigorúbban kellett venni a szabályokat és nem porosodott a banhammer. Marad a Disqus, így nem kell átregisztrálnotok. Most is elmondhatjátok a véleményeteket, mindenki tiszta lappal indul. Mellőzzük a személyeskedést, és a káromkodást. De érveljünk, és osszuk meg egymással a véleményünk, akkor is, ha eltér!

Az induláshoz rendelkezésünkre álló idő rendkívül szűk volt, így ne csodálkozzatok, ha minden nap láttok egy kis újítást az oldalon. Azon dolgozunk majd a háttérben rendületlenül, hogy az itthoni viszonylatban kiemelten szép és ízléses dizájnt mutassunk be. Ebben még az út elején járunk, de nem állunk meg, amíg a saját elvárásainkat nem teljesítjük. Egyrészt kis türelmet is kérünk, másrészt szívesen vesszük a véleményetek is!

Egy dolog kell csak: TE!

És csak egy rövid kérést engedj meg végszóként: ha tetszik amit látsz, és hiszel bennünk, adj nekünk egy esélyt! Gyere vissza sűrűn! Iratkozz fel a csatornáinkra! És oszd meg a szerinted jól sikerült tartalmainkat másokkal is! Nélkületek nem sikerülhet. Veletek a határ a csillagos ég!

Viktor