IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Érkezik a valaha volt legjobb Spotify-os újítás

Ha nincs kéznél a Shazam és csak egy szövegrészletre emlékszünk, a Spotify megmutatja, hogy melyik szám az.

Sosem felejtem el a Shazam előtti időszakot. Amikor hallottam egy számot valahol, ami nagyon megtetszett, és az angoltudásomra és a memóriámra hagyatkozva gyorsan gépeltem be Google-be a szöveget, remélve, hogy megtalálom, amit keresek.

Aztán jött a Shazam, és persze sokkal egyszerűbb lett minden, kivéve amikor gyorsan kapkodsz a telefon után és mire megtalálod az alkalmazások között és elindítod, már nem is az a szám szól.

Aki olvassa az cikkeim, tudja mennyire Spotify szerelmes vagyok, ami most csak jobban erősödött bennem. Ugyanis a hozzám hasonló embereknek készítette el a legújabb frissítését az alkalmazás, mert bevezeti a szöveg alapján keresést.

Ez nem csak egy szuper újítás azoknak, akik először hallanak egy számot és nagyon megtetszik nekik, de velem is rengetegszer előfordul, hogy egy általam hallgatottnak elfelejtem a címét. Innentől azonban bármilyen szövegrészlet beírása az alkalmazásba a konkrét dalhoz vezet.

A Spotify egyébként idén adta hozzá a dalszövegeket, a konkurens YouTube Music-kal egyidőben, de a felhasználók visszajelzése alapján a Spotifyé sokkal pontosabban működik. A mostani új frissítéssel az egész élmény egy új szintre kerülhet.

Veled is előfordult már, hogy csak ismételgettél gyorsan egy sort, amíg Google elé nem jutsz?

Forrás: AndroidCentral
Borító: GudingTech

Kapcsolódó cikkeink

Az Apple Music még mindig nem tudja lenyomni a Spotify-t

Anikó

A Spotify betör a hangoskönyvek piacára

Anikó

A Spotify leelőzte az Apple Musicot

Anikó